Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 31 mai 2021 – A doua parte - VIDEO. Radu, în camera roșie cu Adriana: "Mă însor cu ea!"

,
Radu și Adriana
Radu și Adriana[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei din 31 mai începe la ora 17:00. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Radu merge în camera roșie cu Adriana și se dă la ea.

"Mă însor cu Adriana", zice el în glumă. Adriana Cărare a devenit una dintre cele mai dorite concurente de la Puterea Dragostei sezonul 3, ea fiind în prezent singură.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Adriana era dorită și de către Cristian Comănici

Se știe că fratele Biancăi Comănici nu face glume când e vorba de posibile iubite. La începutul sezonului anunța că și-o dorește pe Mariana și până nu a reușit să formeze un cuplu cu ea nu s-a lăsat.

În cele din urmă cei doi s-au despărțit, Comănici anunțând că Mariana nu are sentimente pentru el și că își dorește o iubită care să țină la el.

Adriana nu a luat în serios propunerea lui Comănici. "Comănici, tu te-ai dilit?", l-a întrebat ea. Se știe că fratele Biancăi Comănici a fost în conflict cu surorile Cărare, în special cu Alexandra.

Aya, un nou duel cu Alexandra Cărare

Aya și Andrei intră din nou într-un duel verbal cu Alexandra Cărare.

Aya și Alexandra sunt într-o rivalitate încă de la începutul acestui sezon.

Aya, Andrei și Alexandra
Aya, Andrei și Alexandra[Sursa foto: captura video Kanal D]

Prima confruntare serioasă a celor două a avut loc când Aya nici nu era cu Akebono. Ulterior cei doi s-au cuplat, Akebono luându-i partea în disputa cu Alexandra Cărare.

Relația Ayei cu Akebono s-a încheiat la scurt timp după ce acesta a părăsit casa Puterea Dragostei descalificat. Descalificat a fost atunci și Paul, care, pentru o scurtă perioadă, a format un cuplu cu Adriana.

Nu a fost singurul conflict al Ayei cu Alexandra, existând, ulterior, mult mai multe, atât verbale, cât și fizice. De fiecare dată când Alexandra a vrut să o bată pe Aya cineva a intervenit.

Aya, în ciuda disputelor nenumărate cu Alexandra, a dar de înțeles că o respectă pe aceasta. Pe Maria însă nu. "Când am vorbit, Alexandra era mai importantă, Maria e un nimic pentru mine", afirma, nervoasă, Aya.

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei este difuzată la Kanal D începând cu ora 17:00. Puteți urmări emisiunea atât la TV, cât și online, pe site-ul Kanal D. Pentru a vedea emisiunea online trebuie doar să accesați adresa de Live Stream a site-ului kanald.ro.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 30 mai 2021–Prima parte- VIDEO. Eliminare surpriză, nu se aștepta nimeni!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 31 mai 2021–Prima parte- VIDEO

Vlad Voiculescu, avertisment după Congresul PNL: 'Șansele ca școală să treacă în online săptămâna care vine sunt de aproape 100%'

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Război între Alexandra și Mariana! Replici acide între cele două concurente. Urmăriți o nouă ediție incendiară "Puterea dragostei", luni, 31 mai, de la ora 11:00 și...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 30 mai 2021–Prima parte- VIDEO. Eliminare surpriză, nu se aștepta nimeni!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies