Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 29 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. Codruț, către Alexandra: "O să renunț la tine..."

,
Alexandra Cărare și Codruț
Alexandra Cărare și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi se anunță incendiară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Codruț face afirmații bombă și care îi atrag atenția iubitei sale, Alexandra.

"O să renunț la tine când o să înflorească trandafirul ăsta", spune Codruț.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra și Codruț nu au avut probleme atunci când blonda s-a dus în Republica Dominicană cu Cristian Marinescu, însă la întoarcere au început problemele

dintr-un cu totul alt motiv.

Codruț nu a fost gelos pe Marinescu deși Alexandra a spus că acesta s-a dat încontinuu la ea cât au fost în Dominicană, însă Alexandra a fost geloasă pe Maria, mai ale să fosta iubită a lui Marinescu i-a zis clar că îl va lua pe Codruț.

Codruț și Alexandra s-au despărțit și împăcat în câteva rânduri, însă relația lor pare mai solidă ca oricând.

În emisiunea de astăzi cei doi se vor certa cu Andrei, iubitul Ayei.

Alexandra Cărare, Andrei și Codruț
Alexandra Cărare, Andrei și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

Codruț și Alexandra, scandal cu Andrei!

Codruț va spune că tot ce are Andrei li se datorează părinților lui.

"Mai bine cu mașina mea de 3.000 de euro, pe care mi-am cumpărat-o singur, decât cu mașina ta de 20.000 de euro, pe care ți-au luat-o părinții", spune Codruț.

Despre Andrei se știe că are o afacere, însă concurenții au ironizat în repetate rânduri capacitatea lui de a fi patron.

Andrei a venit în casa Puterea Dragostei special pentru Aya, cei doi au format un cuplu, s-au despărțit ulterior, iar acum sunt din nou împreună.

Alexandra spunea, la un moment dat, că pe Akebono Aya îl trata cu totul diferit.

"Cu Akebono se săruta pe la baie, iar lui Andrei nu-i permite nimic", spunea Alexandra.

Alexandra și Aya sunt într-un permanent conflict încă de la începutul sezonului, blonda chiar a vrut să o bată în două rânduri pe actuala brunetă, care în trecut a fost și ea blondă, iar conflictul dintre ele iată că s-a extins și la iubiții lor.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și, mai apoi, 19:00.

Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 29 aprilie 2021 – Prima parte- VIDEO. Cazi, în pragul leșinului!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 29 aprilie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cazi, în pragul leșinului!

COVID-19 face prăpăd în India: nou record de infectări şi de decese

Ce job modest are acum Sebastian Chitoșcă de la Survivor Romania, dupa ce a fost fotbalist de Liga 1. Unde lucrează si sotia sa?

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 28 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Cristian Marinescu, atras de altă concurentă!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 28 aprilie 2021 – Prima parte - VIDEO. Marinescu, scandal cu Romeo: "Mă interesează Seya"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies