Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 28 aprilie 2021 – Prima parte - VIDEO. Marinescu, scandal cu Romeo: "Mă interesează Seya"

,
Cristian Marinescu, Romeo și Mariana
Cristian Marinescu, Romeo și Mariana[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Cristian Marinescu va avea un scandal cu Romeo.

"Mă interesează Seya", va detona bomba Cristian Marinescu. Marinescu se va referi, cel mai probabil, că îl interesează Seya din punct de vedere profesional, dar cu el nu se știe niciodată.

Marinescu este supranumit "Casanova" deoarece a avut numeroase iubite în casa Puterea Dragostei și, pe lângă acestea, a flirtat cu numeroase concurente.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Romeo și Seya au fost surprinși, recent, în ipostaze incendiare, spre nemulțumirea Andreei. 

Imaginile au fost cu atât mai neplăcute pentru Andreea cu cât Romeo și Seya erau sub pătură.

Vor fi tensiuni și în ceea ce îi privește pe alți concurenți.

Cristian Comănici și Codruț sunt în continuare în conflict. La un moment dat Codruț a sărit să îl bată pe Cristian Comănici

Mariana, Comănici și Codruț
Mariana, Comănici și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

Mariana vorbește despre amenințări!

Mariana vorbește în emisiunea de miercuri despre anumite amenințări care s-ar transforma în realitate în spatele camerei.

"Așa se face acum, se amenință și se pune în practică după emisiune?", întreabă Mariana.

"Da, așa se face", răspunde ironic Codruț.

Cristian Comănici are o nouă perioadă de conflict cu Alexandra Cărare și Codruț. Alexandra l-a lovit, recent, cu perna și l-a amenințat că îl va lovi pe bune dacă va continua cu acuzațiile și cu jignirile la adresa ei.

Alexandra Cărare și Cristian Comănici au o relație complicată în casa Puterea Dragostei.

S-au jignit, s-au atacat, dar au făcut și front comun în anumite situații. Cel mai relevant exemplu este atunci când Alexandra se afla într-un conflict dur cu fostul ei iubit, Nicos, iar acesta o atacase în privința calității ei de mamă.

Cristian Comănici a mers cu Paul în camera roșie pentru a vorbi cu Alexandra, iar aceasta i-a luat în brațe. Scena respectivă l-a deranjat pe Nicos, care a punctat acest lucru.

Atât Nicos, cât și Paul nu se mai află în casa Puterea Dragostei.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii. De luni până vineri, emisiunea poate fi urmărită de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend, aceasta este difuzată de la 16:00 și 19:00.

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Dacă vrei să urmărești emisiunea online, tot ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 27 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Scene halucinante în emisiune: "Lasă cuțitul ăla!"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 27 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. Scene halucinante în emisiune: "Lasă cuțitul ăla!"

VIDEO Victor Ciutacu, în fața lui Marcel Ciolacu: 'Pe românește, s-au pișat pe ei, ăia de la 112! Și pe Coarnă, și pe Șoșoacă. Derbedeii ăștia de la 112'

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 27 aprilie 2021 – Prima parte - VIDEO. Adriana îl jignește pe Cristian Comănici: "Dacă aveam fața ta..."

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 26 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. Alexandra și Maria, scandal: "Nu e o mândrie să vorbesc cu tine"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies