Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 15 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Maria aruncă bomba: "O să fiu cu Codruț!"

,
Andrada, Maria și Cazi
Andrada, Maria și Cazi[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea Puterea Dragostei de astăzi se anunță incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Va fi o emisiune cu tensiuni, ca de obicei. Maria o va enerva pe impulsiva Alexandra Cărare prin ceea ce va spune. 

"O să fiu cu Codruț", o amenință ea pe Alexandra Cărare.

"Ia-l", îi răspunde ea.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Vor fi tensiuni și între Alexandra Cărare și Codruț. Acesta va avea o ieșire nervoasă, iar Alexandra nu va face nimic să îl calmeze, ba chiar îi va răspunde foarte urât. 

"Ieși", îi va spune ea.

Alexandra Cărare și Codruț s-au certat de mai multe ori foarte tare, ba chiar s-au și despărțit în câteva rânduri. 

Recent, Alexandra a fost cu Cristian Marinescu în Dominicană și a recunoscut că Marinescu s-a dat la ea încontinuu în sejur. Alexandra nu a cedat, însă a susținut că, dacă ar fi fost în locul ei, Mariana sigur ar fi căzut în mrejele lui Marinescu.

”Dacă Mariana ar fi fost aici în locul meu cu Marinescu, sinceră să fiu, ar fi căzut în vrăjile lui Marinescu”, a spus Alexandra.

Romeo și Marinescu se jignesc: "Ești prost"

Romeo și Cristian Marinescu vor fi implicați într-o confruntare de proporții. Cei doi se atacă reciproc, iar Romeo cedează și îl jignește pe Marinescu. "Ești prost", îi spune el.

Cristian Marinescu este considerat "Casanova" de la Puterea Dragostei. A fost, pe rând, cu Aya, Andreea și Maria, iar, recent, dorea să se cupleze și cu Alexandra Cărare.

Seya, Romeo și Cristian Marinescu
Seya, Romeo și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Avansurile lui către Alexandra Cărare nu au avut efect și nici măcar nu au creat tensiuni între provocatoarea blondă și iubitul ei, Codruț. Acesta a fost foarte romantic, a așteptat-o pe Alexandra cu un buchet mare de flori la aeroport, însă iată că tensiunile apar între cei doi acum, când povestea cu Dominicană pare să fie dată uitării.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri la 11:00 și apoi 17:00 și în weekend, de la 16:00 și apoi 19:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când reality-show-ul este difuzat la TV, la Kanal D.

Citeste si: Maria arunca bomba: "Codrut va fi cu mine!" Alexandra isi iese din minti din cauza geloziei! Aflati ce se va intampla intre cele doua rivale, joi, 15 aprilie, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Maria arunca bomba: "Codrut va fi cu mine!" Alexandra isi iese din minti din cauza geloziei! Aflati ce se va intampla intre cele doua rivale, joi, 15 aprilie, intr-o...

India are un nou medicament pentru tratamentul anti-COVID19

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Ce sacrificii a făcut Bogdan Mocanu pentru a-și cuceri actuala iubită? Incredibil ce s-a întâmplat când a ajuns la ea acasă: „Mă așteptau acolo...”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 14 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Radu o acuză pe Andrada că rămâne dezbrăcat în emisiune!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies