Live Stream Online Puterea Dragostei, 17 noiembrie 2021: Radu, dorit de o altă concurentă: "Sunt îndrăgostită de tine"! Momente grele pentru Adelina

Author: Andrei Ionescu

Radu de la Puterea Dragostei

Sursa: captura video Kanal D

Radu e dorit de o altă concurentă de la Puterea Dragostei. Urmărește emisiunea și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Radu și Adelina au noi discuții. El spune că nu se mai agită din pricina certurilor cu Adelina fiindcă își pune sănătatea în pericol.

"Am ajuns la spital din cauza ta, mi-au făcut perfuzie", spune Radu.

Radu continuă să flirteze cu alte concurente, spre disperarea iubitei sale, Adelina.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Una dintre concurente chiar îi face o declarație de dragostei lui Radu, iar el răspunde cu o inimioară.

"Radu, sunt îndrăgostită de tine", îi spune ea. 

Radu și Adelina s-au certat de nenumărate ori în acest sezon, iar ea a fost nevoită să îndure jigniri și un comportament greu de acceptat.

Într-una dintre emisiuni Radu a sărutat-o, cu forța, pe frumoasa Antonia și a spus că nu mai are de gând să fie cu Adelina.

Ulterior s-a răzgândit.

"Cum să stau eu cu asta?", spunea Radu.

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei începe la ora 17:00. Emisiunea poate fi urmărită Live, la TV, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Consultă  programul TV  al postului Kanal D pentru a vedea toate producțiile și orele de difuzare ale emisiunilor noastre.

Citeste si: Despărțire neasteptată în casa Puterea dragostei! Ies la iveală detalii uluitoare despre Vlad și Antonia! Aflați ce se va întâmpla sâmbătă de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Puterea Dragostei, de luni până duminică la Kanal D

Reality-show-ul Puterea Dragostei, aflat la cel de al patrulea sezon, e difuzat la Kanal D și pe kanald.ro de luni până duminică.

De luni până vineri e difuzat de la 11:00 la 12:00 și, ulterior, de la 17:00 la 19:00, iar sâmbătă și duminică e difuzat de la 16:00 la 18:00 și, ulterior, de la 19:00 la 20:00.

Duminică, în Gală, aflăm numele câștigătorului/câștigătoarei săptămânii, care încasează premiul de 1.500

de euro, și pe cel al concurentului/concurentei care pleacă acasă.

Ajuns la cel de al patrulea sezon, reality-show-ul Puterea Dragostei, care se filmează în Istanbul, a cucerit sute de mii de telespectatori români. Fiecare sezon are o Mare Finală, iar un concurent și o concurentă primesc fiecare câte 10.000 de euro, fiind desemnați câștigătorul sezonului.

Primele două sezoane de la Puterea Dragostei au fost prezentate de către Andreea Mantea, iar din sezonul 3 prezentatoarea reality-show-ului este Cristina Mihaela Dorobanțu.

Citeste si: Radu și Mădălin, la un pas de altercație în casa Puterea dragostei! Aflați până unde se va ajunge marți, într-o ediție incendiară de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!