Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de marți, 10 noiembrie - VIDEO. Vali are de ales între iubită și amantă!

,
Vali de la In cautarea adevarului
Vali are multe dileme privind dragostea[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară "În căutarea adevărului" începe marți, 10 noiembrie, la ora 13:00, la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online pe www.kanald.ro.


In articol:

După ce ieri am urmărit povestea falsului bolnav de Covid, care s-a carantinat cu amanta în casa socrilor, astăzi, la "În căutarea adevărului" de la Kanal D, vom urmări povestea lui Valentin Ardelean (26 de ani), agent de vânzări, care are o iubită, dar care se îndrăgostește de o colegă de muncă.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Vali are de mai mult timp o relație cu Rebecca (23 de ani), model și viitoare stewardesă. Însă Vali se îndrăgostește de Ioana (40 de ani), care lucrează la aceeași firmă cu el, fiind cea mai de succes persoană din companie.

El reușește să o cucerească, aparent, iar lucrurile par extraordinare pentru Vali, Ioana înțelegând inclusiv faptul că el are o relație și acceptând să joace rolul de amantă.

Ioana îi spune lui Vali că are 34 de ani, dar acesta va afla, în cele din urmă, că ea are, de fapt, 40 de ani, nu 34. Și acesta nu este singurul lucru pe care i-l ascunde. Ea are doi copii, unul de 13 ani și altul de 8. 

Lucrurile se precipită în momentul în care, în Centrul Vechi, Vali o observă pe Rebecca. El se ascunde de ea, însă Ioana face o criză de gelozie.

Ulterior, Ioana îi spune și ea adevărul, că nu are 40 de ani, ci 34 și că are doi copii.

Vali de la In cautarea adevarului
Vali e prins între iubita oficială și amantă[Sursa foto: captura video Kanal D]

Rebecca pleacă de acasă!

Rebecca îl părăsește pe Vali, acesta găsind casa unde ei stăteau împreună goală. Îi lasă o scrisoare.

El încearcă să se împace cu ea, însă vom asista la o confruntare, la care vor participa toți, Rebecca, Ioana, dar și Ernest.

Confruntarea lui Vali
Confruntarea lui Vali cu iubita și amanta[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cum se va încheia totul aflați doar urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" la Kanal D, de la ora 13:00!

Urmărește emisiunea "În căutarea adevărului"  și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 9 noiembrie - VIDEO. Se carantinează cu amanta în casa socrilor!

Ludovic Orban, către susținătorii săi: 'Cu ochii în lacrimi pentru cei care vor fi aleși în conducerea rămășițelor PNL'

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 6 noiembrie- VIDEO. Maria pare că suferă după ce a rămas văduvă, dar în realitate ascunde un mare...

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 5 noiembrie- VIDEO. Tudor s-a căsătorit cu Larisa pentru bani. Ce se va întâmpla când tânăra va afla că...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies