Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 6 noiembrie- VIDEO. Maria pare că suferă după ce a rămas văduvă, dar în realitate ascunde un mare secret. Ce vor afla cei doi copii ai ei?

,
maria si nora ei
Maria și nora ei, Ioana[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începe cea mai nouă ediție a emisiunii "În căutarea adevărului", de la ora 13:00, la Kanal D. Ediția de astăzi poate fi urmărită și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

Emisiunea "În căutarea adevărului" le sugerează celor care vor să ascundă adevărul că nu este o alegere tocmai inspirată și că, mai devreme sau mai târziu, acesta va ieși la suprafață.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Emisiunea "În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 13:00, la Kanal D. În ediția de astăzi, cei de acasă vor afla povestea Mariei, o femeie în vârstă de 60 de ani care a rămas văduvă.

Maria are doi băieți care au deja familiile lor. Adi, băiatul cel mare, este căsătorit cu Ana, au doi copii și locuiesc la Brașov, iar Dan, băiatul cel mic, este căsătorit cu Ioana și locuiesc la București.

După ce a rămas văduvă, Maria și-a făcut un obicei din a-i vizita mai tot timpul pe Dan și Ioana, lucru care deja a devenit deranjant pentru nora femeii. Dan s-a gândit că în acest fel mama lui va putea depăși mai ușor pierderea bărbatului iubit, motiv pentru care i-a făcut acesteia o cheie, astfel încât să poată intra în casă oricând dorește.

Urmărește emisiunea "În căutarea adevărului" și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Răsturnare de situație la "În căutarea adevărului". Ce le ascunde Maria celor doi copii?

Se pare că Maria este geloasă pe nora aia și pornește un adevărat război împotriva acesteia. Cu toate acestea, femeia este discretă, iar atunci când fiul ei este de față se comportă foarte frumos cu Ioana. 

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de marți, 3 noiembrie- VIDEO. Emilia și Sorin se pregătesc de nuntă, dar ce va afla tânăra despre logodnicul ei ar putea da totul peste cap

Chiar dacă inițial și-a dorit să

își sprijine mama, Dan va ajunge la capătul puterilor și îi va cere acesteia să anunțe de fiecare dată când vrea să vină la ei. Maria se preface că îi este rău și îl anunță pe Adi, fiul ei de la Brașov. Ulterior, Dan va promite că va avea grijă de mama lor și că Ioana îi va da de mâncare, însă se va înfuria atunci când va auzi că Maria o bârfește pe Ioana cu Adi.

În familia acestora lucrurile se vor complica în momentul în care se va afla că Maria și-a șantajat copiii și că, în realitate, ea are un iubit. Cum vor reacționa cei doi copii?

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de luni, 2 noiembrie- VIDEO. Melania este hotărâtă să își schimbe radical viața. Ce se va întâmpla după ce îl va întâlni pe Toni, antrenorul ei de tenis?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de vineri, 30 octombrie - VIDEO. Banii aduc nefericire si dezbinare intr-o familie ce parea extrem de unita!

PSD și USR PLUS au votat cot la cot în Senat: Reducere de TVA pentru lemnul de foc, de la 1 noiembrie

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de joi, 29 octombrie - VIDEO. Catalina afla cu stupoare ca mai tanarul ei sot o inseala cu iubita fiului ei!

Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de miercuri, 28 octombrie - VIDEO. O familie, la un pas sa destrame din cauza banilor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies