Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 5 noiembrie- VIDEO. Tudor s-a căsătorit cu Larisa pentru bani. Ce se va întâmpla când tânăra va afla că soțul ei are o amantă?

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 05 nov 2020, 11:00
Larisa și Tudor, cei doi tineri care au o căsnicie nefericită
Sursa: Captură KANAL D

De la ora 13:00, la Kanal D, începe o nouă ediție a emisiunii "În căutarea adevărului". Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

De luni până vineri, începând cu ora 13:00, la Kanal D este difuzată emisiunea "În căutarea adevărului". Telespectatorii află în fiecare zi povești de viață tulburătoare, iar toate au în comun un singur lucru, adevărul. Indiferent de situație, adevărul iese la iveală, oferind lecții dure celor care își propun să îl ascundă.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

În ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" este prezentată povestea Larisei și a lui Tudor.

Larisa are 27 de ani și este PR la o firmă, iar Tudor are 37 de ani și este arhitect. Larisa nu a avut o copilărie ușoară, având în vedere că părinții ei au murit într-un incediu, când ea avea o vârstă fragedă. Mătușa ei se confrunta cu probleme grave de sănătate, astfel că Larisa a fost adoptată de bonă și a crescut alături de băiatul bonei pe care îl consideră ca fiind fratele ei.

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de luni, 2 noiembrie- VIDEO. Melania este hotărâtă să își schimbe radical viața. Ce se va întâmpla după ce îl va întâlni pe Toni, antrenorul ei de tenis?

Din punct de vedere financiar, tinerei nu i-a lipsit nimic, având în vedere că a moștenit mai multe proprietăți de la părinți.

Poziția ei socială l-a făcut pe Tudor, actualul ei soț, să se căsătorească cu ea, în ciuda faptului că nu a avut niciodată sentimente pentru ea.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Urmărește emisiunea "În căutarea adevărului" din fața televizorului sau online, de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. Emisiunea este difuzată live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

O nouă poveste fabuloasă la "În căutarea adevărului". Cum va reacționa Larisa când va afla că soțul ei are o altă relație?

Deși Larisa are o siluetă subțire și trăsături frumoase, Tudor a decis să înceapă o relație cu o altă femeie. Bărbatul nu vrea să renunțe la femeia pe care o iubește, dar nici la confortul pe care îl are datorită Larisei, astfel că alege să ducă o viață dublă. 

Exclusiv! Ce spune Natalia despre controversata Bianca de la Casa Iubirii. Cum ar putea ajunge concurenta în Marea Finală. Îl folosește sau nu pe Alin?

Tudor o va face pe Larisa să își piardă încrederea în ea și va merge atât de departe, încât îi va pune somnifere în ceai ca să poată lipsi noaptea de acasă. Lucrurile se vor complica pentru Tudor în momentul în care fratele Larisei îl va vedea alături de amantă și îi va povesti totul surorii lui. Rămâne de văzut ce decizie va lua Larisa și dacă va alege să rămână alături de Tudor.

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de vineri, 30 octombrie- VIDEO. Banii aduc nefericire si dezbinare intr-o familie ce parea extrem de unita!

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies