Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 7 decembrie- VIDEO. Război între două surori, totul din cauza unui bărbat

,
Denisa și Xenia alături de părinții lor
Denisa și Xenia alături de părinții lor[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă ediție a emisiunii „În căutarea adevărului” începe la Kanal D, de la ora 13:00. Poți urmări emisiunea ta preferată și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

După cum îi spune și numele, emisiunea „În căutarea adevărului” scoate la iveală detalii picante, adevăruri ascunse și informații secrete, dar care pot schimba totul într-o secundă.

Formatul de televiziune aduce în atenția publicului situații care pot fi considerate adevărate lecții de viață.

Vezi Online Video emisiunea „În căutarea adevărului” pe Kanal D

În fiecare zi, începând cu ora 13:00, emisiunea „În căutarea adevărului” este difuzată la Kanal D. În ediția de astăzi, fanii emisiunii vor afla povestea a două surori, Denisa și Xenia. 

Denisa este mai fericită ca niciodată, aceasta având o relație de 6 luni cu un tânăr pe nume Cristian. L-a cunoscut pe internet, pe un site de matrimoniale, dar acest lucru nu a împiedicat-o să aibă încredere deplină în el. Lucrurile au evoluat între ei, urmează să se mute împreună imediat ce el își va renova apartamentul, astfel că Denisa va considera că trebuie să îl prezinte familiei pe iubitul ei, alegând să facă acest lucru chiar de ziua mamei ei.

Dacă vrei să vezi emisiunea „În căutarea adevărului”, dar nu ești în fața televizorului începând cu ora 13:00, atunci o poți urmări și online, live video pe Kanal D.

Este nevoie să accesezi https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil și poți vedea emisiunea ta favorită.

Răzbunare dură la „În căutarea adevărului”. Denisa și Xenia ajung într-o situație delicată

Deși lucrurile păreau că merg în direcția potrivită pentru Denisa și Cristian, totul este pe cale să se năruie. Xenia, sora Denisei, și Cristian se pare că au o legătură mai veche, cei doi având în trecut o aventură de o noapte.

Cei doi vor păstra secretul, însă ulterior, Xenia va decide că și-l dorește pe Cristian, motiv pentru care se va folosi de farmecul ei personal pentru a-l convinge să o aleagă pe ea și să renunțe la Denisa, sora ei, lucru care se va întâmpla. 

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de miercuri, 2 decembrie- VIDEO. O nouă poveste încâlcită de dragoste, cu înșelări și trădări: "Aici e carantina?"

Lucrurile se vor complica în momentul în care adevărul va ieși la iveală și

se va afla că totul a fost doar un plan pus la punct de Xenia pentru a-și face sora să sufere. De ce a vrut să se răzbune pe ea? Află astăzi, începând cu ora 13:00, în cea mai nouă ediție a emisiunii „În căutarea adevărului”.

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de luni, 1 decembrie- VIDEO. Povestea Mirunei, o tanara de 17 ani care iubeste un barbat cu 10 ani mai mare decat ea!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 27 noiembrie - VIDEO. Surorile vitrege și-au declarat război pentru averea tatălui

BREAKING - Senatorii i-au ridicat imunitatea lui Florian Bodog: DNA poate începe urmărirea penală

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 26 noiembrie - VIDEO. Terorizată de soț, se aruncă în brațele altui bărbat!

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 25 noiembrie - VIDEO. Își înșală soția, iar pe amantă o lasă însărcinată

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies