Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 4 decembrie - VIDEO. Îi spune soției că vrea să divorțeze după ce s-a cuplat cu altă femeie!

,
Soția și soțul
Soția și soțul care vrea să divorțeze[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" începe de la ora 13:00, la Kanal D. Poți urmări "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

O nouă ediție incendiară a emisiunii "În căutarea adevărului"  vă așteaptă astăzi, de la ora 13:00, pe Kanal D. Formatul îndrăgitei emisiuni "În căutarea adevărului" aduce în fața telespectatorilor povești inspirate din realitate și care evidențiază partea mai puțin plăcută a vieții. 

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Astăzi vom urmări povestea unui cuplu care se află în prag de destrămare. După ce a început o altă relație, bărbatul se duce la soție să îi spună că vrea să divorțeze.

"Tu ești fericită?", o întreabă el pe soție, după care îi dă vestea bombă: "Vreau să divorțăm".

El îi spune că a început o altă relație, motiv în care soția îl întreabă de ce nu a venit să discute cu ea și a ales să își facă o amantă.

Femeia își caută, după discuția cu soțul ei, și ea o altă relație și se întâlnește cu un bărbat care îi aduce flori și care ar vrea să fie cu ea.

Soția și posibilul nou iubit
Femeia încearcă să își facă și ea altă relație[Sursa foto: captura video Kanal D]

Confruntare incendiară!

Vom avea parte și de binecunoscuta confruntare, la care va participa și prezentatorul emisiunii, Ernest. La confruntare vor lua parte toți cei implicați, inclusiv femeia care a început o relație cu bărbatul însurat.

El va avea un șoc atunci când o va vedea. "Tu ce cauți aici?", o va întreba acesta. 

Bărbatul va trebui să lămurească ce se întâmplă în viața lui și cu fiica sa adolescentă, care este foarte supărată pe el.

Și ea va participa la confruntare.

Confruntarea finală
Confruntarea finală, la care participă și Ernest[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cum se va încheia totul urmăriți doar la "În căutarea adevărului" astăzi, de la ora 13:00, pe Kanal D!

Îndrăgita emisiune "În căutarea adevărului" poate fi urmărită la Kanal D, dar și online, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, accesând  pagina oficială Kanal D de Live Stream.

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de joi, 3 decembrie- VIDEO. Mihai, prins între soție și amantă!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 3 decembrie - VIDEO. Mihai, prins între soție și amantă!

PANDEMIA NU îi blochează ambițiile politice: Ludovic Orban anunță că are SUSȚINERE MASIVĂ și face alegeri în PNL

DEZASTRU la Survivor Romania! Un alt concurent OBLIGAT sa paraseasca competitia

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 2 decembrie - VIDEO. O nouă poveste încâlcită de dragoste, cu înșelări și trădări: "Aici e...

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 27 noiembrie - VIDEO. Surorile vitrege și-au declarat război pentru averea tatălui

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies