Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 2 decembrie - VIDEO. O nouă poveste încâlcită de dragoste, cu înșelări și trădări: "Aici e carantina?"

,
Cei doi îndrăgostiți
O nouă poveste încâlcită de dragoste la În căutarea adevărului[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" începe de la ora 13:00, la Kanal D. Poți urmări "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

Telespectatorii Kanal D vor putea urmări astăzi, de la ora 13:00, la "În căutarea adevărului", o nouă poveste încâlcită de dragoste.

Un tânăr și o tânără se întâlnesc, el vine, romantic, la date cu un trandafir, însă amândoi au lucruri de ascuns.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

El este căsătorit și își minte soția, în timp ce ea încearcă să își refacă viața după o despărțire de soț. Mama ei, de altfel, o ceartă, spunându-i că nu este moral ce face. Divorțul nu pare finalizat, iar ce urmează e de povestit nepoților.

Cuceritorul de la In cautarea adevarului
Vine cu un trandafir la întâlnire[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cei doi încep o relație, însă adevărul îi va prinde din urmă. Soția tânărului îl va descoperi și îl va trage la răspundere.

"Aici e carantina?", îl va întreba ea, încercând să sară la el.

Totodată, tânărul va avea o confruntare și cu soțul celei cu care se cuplează. Atunci când îi va spune că e iubitul soției lui, bărbatul va reacționa imediat: "Cum ești iubitul ei când eu sunt soțul?", va replica acesta.

Cum se încheie totul

Toți participanții la această veritabilă telenovelă vor fi protagoniștii unei confruntări incendiare.

Bărbatul care își înșală soția se va ascunde pentru a scăpa de aceasta chiar în spatele bărbatului celei cu care are o relație!

Confruntarea
Confruntarea[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cum se va încheia această poveste incendiară aflați doar urmărind "În căutarea adevărului" pe Kanal D, începând cu ora 13:00!

Urmărește emisiunea "În căutarea adevărului"  și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de miercuri, 25 noiembrie- VIDEO. Își înșală soția, iar pe amantă o lasă însărcinată

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 1 decembrie - VIDEO. Povestea Mirunei, o tanara de 17 ani care iubeste un barbat cu 10 ani mai mare decat...

Prima hotărâre definitivă la ÎCCJ împotriva restricțiilor: Închiderea sălilor de fitness din luna martie, anulată

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 27 noiembrie - VIDEO. Surorile vitrege și-au declarat război pentru averea tatălui

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 26 noiembrie - VIDEO. Terorizată de soț, se aruncă în brațele altui bărbat!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies