Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 20 aprilie 2021 - VIDEO. Marian Drăgulescu, față în față cu Denise Rifai!

,
Marian Drăgulescu și Denise Rifai
Marian Drăgulescu și Denise Rifai

O ediție incendiară „40 de întrebări cu Denise Rifai” este difuzată în această seară la Kanal D. Invitat este Marian Drăgulescu. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Marian Drăgulescu se va afla față în față cu Denise Rifai.

Celebrul nostru gimnast, în vârstă de 40 de ani, se pregătește pentru o nouă Olimpiadă, care va fi, cel mai probabil ultima din viața lui.

Vezi Online Video ediția de marți, 20 aprilie 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

“Este înălțimea cel mai mare complex al dvs.?”,  „V-a fost vreodată teamă că veți rămâne paralizat pe viață?”, „De ce ați bătut-o pe Larisa Drăgulescu?”, „V-ați bătut copiii?”, „V-ați lăsat mama să vă controleze căsnicia?”, „V-au adus scandalurile din viața personală popularitatea pe care v-o doreați?”, „Este abuzul o  practică în gimnastica românească?”, „Vă sperie viitorul fără gimnastică?”,  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări pe care Denise Rifai i le va pune lui Marian Drăgulescu în ediția de astăzi a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

“A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă  că am fost doi tineri care scoteau ce este mai rău. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea… E un episod din viața mea de care nu sunt mândru”, va mărturisi Marian Drăgulescu despre mariajul cu Larisa Drăgulescu.

MArian Drăgulescu și Denise Rifai
Marian Drăgulescu va răspunde la numeroase întrebări dificile puse de Denise Rifai

Căsătorit cu Corina Drăgulescu între 2006 și 2009, perioadă în care a avut loc și celebrul scandal ce a dus la violență fizică în mariajul lor, Marian Drăgulescu a mai avut un mariaj eșuat, cel cu Larisa Drăgulescu, între 2010 și 2019.

După două divorțuri, Marian Drăgulescu are acum o altă relație, cu Simona, inginer de profesie. Marian Drăgulescu și Simona au planuri mari pentru viitor.

"Viața e frumoasă și merită trăită. Cred că sportul te învață foarte bine acest lucru. Am avut și multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să î nvăț din lucrurile pe care le-am greșit și să îmbunătățesc pe viitor! Important este că ne potrivim, ne completăm", declara Marian Drăgulescu despre Simona.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este difuzată în fiecare marți.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online trebuie doar să accesezi, de la ora 23:20, adresa   https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Fiica lui Marian Drăgulescu a suferit 4 operații ca să poată auzi! Cum arată tânăra acum

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Fiica lui Marian Drăgulescu a suferit 4 operații ca să poată auzi! Cum arată tânăra acum

Firma care anunță o investiție de UN MILIARD de euro în România

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Marian Drăgulescu și Larisa, din nou împreună?! Gimnastul și fosta soție au revenit unul în brațele celuilalt, după mai multe relații eșuate?!

Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies