Fiica lui Marian Drăgulescu a suferit 4 operații ca să poată auzi! Cum arată tânăra acum

,
fiica lui marian dragulescu
Fiica lui Marian Dragulescu, Beatrice, a trecut prin 4 operatii chirurgicale

Gimnastul Marian Drăgulescu a trăit momente dificile alături de fosta soție, după ce fiica lor Beatrice suferit 4 intervenții chirurgicale.


In articol:

Gimnastul Marian Drăgulescu nu a fost ocolit de necazuri. El a trecut prin momente dificile alături de fosta sa soție, Larisa, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat fiica lor,  Beatrice, care a suferit patru operaţii foarte complicate.  Intervențiile chirurgicale au început ăncă de la vârsta de la patru ani, dar acum tânăra, în vârstă de 16 ani, are o stare de sănătate

bună.

Fetița lui Marian Drăgulescu a trecut prin patru operații

beatrice dragulescu operatii
Beatrice Dragulescu a trecut prin patru operatii, insa starea ei de sanatate este acum una buna

Fiica lui Marian Drăgulescu a fost diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală profundă şi a trecut prin patru operaţii pentru a putea auzi. Beatrice a suferit două operații pentru implanturi (n.r. implant cohlear pentru restabilirea auzului) în 2017, la Bucureşti şi în Austria. Pe atunci ea avea doar patru ani. Celelalte două intevenții au fost pentru înlăturarea colesteatomului, o tumoră de la nivelul urechii.

„Mergem în fiecare zi la logoped pentru recuperare și totul este sub control. Mulți ani de acum înainte vom merge la medic, dar asta nu e o problemă pentru noi, important este ca ea să fie bine', declara Larisa Drăgulescu, pentru Click!.

beatrice dragulescu instagram
Fiica lui Marian Dragulescu are acum 16 ani si este o fire activa

Beatrice a trecut peste aceste probleme de sănătate şi acum poate auzi.

Fiica lui Marian Drăgulescu are, în prezent, 16 ani acum şi seamănă foarte bine cu tatăl ei. Ea este este activă rețelele de socializare şi postează foarte des fotografii din vacanţe sau cu prietenii ei.

Citeste si: Marian Drăgulescu, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri!”

Marian Drăgulescu, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Marian Drăgulescu  este unul dintre cei mai valoroși sportivi români, cu un palmares impresionant- 300 de medalii, 31 dintre ele fiind

titluri obținute la marile competiții: 3 medalii la Olimpiade, 18 la  Europene și 109 medalii la Mondiale.

Cel mai medaliat român din toate timpurile a avut, însă, și momente momente negre în cariera sa de persoană publică, mai ales episoadele violente din căsnicia lui, recunoscute de sportiv. 

“A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri.

Gândiți-vă  că am fost doi tineri care scoteau ce este mai rău.

Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea… E un episod din viața mea de care nu sunt mândru”  spune Marian Drăgulescu.

Citeste si: Marian Dragulescu, secretul nestiut al unui campion! Celebrul gimnast a fost la un pas de paralizie? Afla detalii despre accidentul care i-a pricinuit cea mai mare suferinta!

“Este înălțimea cel mai mare complex al dvs.?”, 

„V-a fost vreodată teamă că veți rămâne paralizat pe viață?”, „De ce ați bătut-o pe Larisa Drăgulescu?”, „V-ați bătut copiii?”, „V-ați lăsat mama să vă controleze căsnicia?”, „V-au adus scandalurile din viața personală popularitatea pe care v-o doreați?”, „Este abuzul o

practică în gimnastică românească?”, „Vă sperie viitorul fără gimnastică?”,   acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marian Drăgulescu în ediția de astăzi a emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D!

Citeste si: Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului

 

Citește-ne pe
Citește și:

Marian Drăgulescu și Larisa, din nou împreună?! Gimnastul și fosta soție au revenit unul în brațele celuilalt, după mai multe relații eșuate?!

Avocaţii care au reprezentat CSM la CJUE explică hotărârea Curţii: Presa publică titluri care se datorează unor cunoştinţe juridice sumare

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului

Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, invitatul de marți, 20 aprilie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies