Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, invitatul de marți, 20 aprilie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

,
40 de intrebari cu denise rifai
Marian Drăgulescu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Marian Drăgulescu, unul dintre cei mai valoroși sportivi români, vine marți, 20 aprilie,  la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune ce va fi difuzată de la ora 23:15, la Kanal D!

De-a lungul impresionantei cariere sportive, multiplul campion la gimnastică Marian Drăgulescu, în vârstă de 40 de ani, este deținătorul unui palmares impresionant, fiind cel mai medaliat român din toate timpurile.

A obținut până în prezent nu mai puțin de 300 de medalii, 31 dintre ele fiind titluri obținute la marile competiții: 3 medalii la Olimpiade, 18 la  Europene și 109 medalii la Mondiale. De asemenea, de numele său se leagă  “săritura Drăgulescu”, valorosul sportiv este “inventatorul” acesteia, iar săritura sa e considerată cel mai dificil exercițiu în gimnastică. 

40 de intrebari cu denise rifai
Marian Drăgulescu, fata in fata cu Denise Rifai, la “40 de întrebări”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Marți, Marian Drăgulescu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai” pentru  a vorbi deschis despre cariera sportivă, viața personală, momente dificile întâmpinate de-a lungul anilor, dar și scandalurile în care a fost implicat și care au fost intens mediatizate.

“Este înălțimea cel mai mare complex al dvs.?”,  „V-a fost vreodată teamă că veți rămâne paralizat pe viață?”, „De ce ați bătut-o pe Larisa Drăgulescu?”, „V-ați bătut copiii?”, „V-ați lăsat mama să vă controleze căsnicia?”, „V-au adus scandalurile din viața personală popularitatea pe care v-o doreați?”, „Este abuzul o practică în gimnastica românească?”, „Vă sperie viitorul fără gimnastică?”,  acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marian Drăgulescu în ediția de marți, 20 aprilie, a emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D!

Citeste si: Ce spune Denise Rifai despre Alexandra Stan, invitatul din această seară de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “M-a surprins prin inocență”

Citeste si: Cristian Popescu “Piedone”, dezvăluiri incredibile, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! ”Dacă există o normalitate în țara asta, eu nu am ce să caut în această poveste!”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cozmin Gusa, recrutat de CIA! A marturisit cine l-a selectat si l-a trimis peste Ocean, pentru a-l face omul americanilor

VIDEO Metodă incredibilă în SUA: Acoperă cu pături cei mai mari arbori din lume, din cauza incendiilor

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Cozmin Gusa, dezvaluiri incredibile despre razbunarea pregatita impotriva lui Adrian Nastase, in 2004, cand a trecut de partea lui Traian Basescu! "Ar fi trebuit mai putin...

Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 13 aprilie 2021 - VIDEO. Cozmin Gușă, dezvăluiri extraordinare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies