Cozmin Gusa, dezvaluiri incredibile despre razbunarea pregatita impotriva lui Adrian Nastase, in 2004, cand a trecut de partea lui Traian Basescu! "Ar fi trebuit mai putin sa ma razbun!"

,

Cozmin Gusa a migrat in PD si a trecut de partea lui Traian Basescu, pe care l-a sustinut la alegerile prezidentiale din 2004, pentru a se razbuna pe Adrian Nastase.


In articol:

Consultantul politic, Cozmin Gusa are varsta de 50 si in prezent se afla la cel de-al doilea mandat de Presedinte al Federatiei Romane de Judo si este membru fara functie in PSD si coactionar la postul de televiziune Realitatea Plus. Exista o particularitate care l-a consacrat pe scena politica si anume faptul ca a schimbat tabara politica in momente cheie.

In prezent, Cozmin Gusa este o voce constanta pe scena publica din Romania, este casatorit si are doi copii.

In ceea ce priveste viata sa politica, Cozmin Gusa a intrat in PSD in anul 2001, unde a rezistat doar doi ani. In 2003 a demisionat, iar plecarea sa din PSD a fost pusa pe seama unor greseli tactice pe care le-ar fi comis interiorul partidului. S-a scris atunci in presa faptul ca din functia de secretar general ar fi pornit o serie de adresa "dinozaurilor" din partid, precum Dan Ioan Popescu, Octav Cozmanca, Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, sau Dan Matei Agaton si mai mult decat atat l-ar fi atacat virulent in presa chiar si pe Ion Iliescu. Despre plecarea sa din PSD, Adrian Nastase spunea s-a inflacarat prea tare si ca nu era pregatit sa fie secretarul general al partidului.

Cozmin Gusa a constientizat ca se dorea eliminarea sa din PSD si atunci a decis sa demisioneze. Consulatantul politic a marturisit ca in mod indirect Adrian Nastase l-a eliminat din PSD la acea vreme.

cozmin gusa
Cozmin Gusa, fata in fata cu Denise Rifai la emisiunea 40 de intrebari.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cozmin Gusa a marturisit ca s-a razbunat pe Adrian Nastase!

La doar sase luni dupa ce si-a dat demisia din PSD, pe 14 ianuarie 2004, Cozmin Gusa a migrat in Partidul Democrat si a batut palma cu cel mai mare adversar politic al lui Andrian Nastase, de la acea vreme, cu Traian Basescu.

Astfel, cu toate informatiile pe care le detinea din PSD, a devenit seful de campanie al lui Traian Basescu, la alegerile prezidentiale din 2004, alaturi de care a luptat, impotriva lui Adrian Nastase, fostul lui sef. Iar presa a scris la acea vreme ca a avut un rol esential in victoria lui Basescu, pentru ca a folosit ca tema de campanie chiar punctul nevralgic al fostului sau partid si anume, coruptia generalizata.

Intrebat ce satifactie a avut i-a adus faptul ca a castigat alegerile prezidentiale alaturi de Basescu, impotriva lui Adrian Nastase si daca a recurs la acest lucru doar pentru a se razbuna, Cozmin Gusa a recunoscut ca principala sa intentie a fost clar de a se razbuna pe fostul lui sef de partid, insa ulterior, dupa cele doua mandate ale lui Traian Basescu a regretat ca s-a razbunat atat de drastic.

"Partial dar eficient, dupa cum se vede... cinic spus! Ar fi trebuit mai putin sa ma razbun, da astea a fost! Mai ales vazand alternativa, adica vazand mandatele lui Basescu, care au fost execrabile! Eu cand m-am dus in PSD, m-am dus pentru un proiect de reformare, eu nu m-am dus pentru ca sa se baronizeze partidul, nu m-am dus pentru ca oameni ca Mitrea, Hrebenciuc sau Dan Ioan Popescu sa poata sa-l manevreze asa cum l-au manevrat pe Adrian Nastase si o parte de timp a mers acest proiect, vreo doi ani de zile, apoi s-a blocat, iar eu mi-am continuat intr-un partid de stanga evolutia impotriva a ceea ce eu detestam in politica acestor baroni plini de bani, plini de lux, si dintr-un partid de stanga!

Am gasit altii acolo la PD, care era tot un partid de stanga, dar a fost si un fel al meu de a supravietui si de a ma razbuna pe Adrian Nastase pentru ca in toamna lui 2003, dupa ce am plecat mi s-au facut multe sicane, poate nu de catre el direct, dar de catre oameni de langa el si asta pe mine m-a intrigat, iar eu eram a supravietuire, mi se nascuse al doilea copil, Daria si toata ma fugarea si ma bastona prin Romania si atunci mi-am dat seama ca inclusiv eu sunt pus in pericol de acest gen de atitudine din partea lui Nastase daca ar fi presedinte. L-am luat pe Traienel in brate si am parcurs un an de mana, tot anul 2004 cu gandul meu de la inceputul anului ca el sa fie candidat la presedentie si nu Stolojan!", a marturisit Cozmin Gusa.

Citeste si: Este sau nu un bărbat fidel? Cozmin Gușă, adevărul despre relațiile vehiculate în presă: „Recunosc că mai păcătuiesc cu...”

Citeste si: Ce avere are Cozmin Gușă? Politicianul a acumulat un capital impresionant

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cozmin Gușă, invitatul de marți, 13 aprilie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: ”Sunt foarte pregătit de „marea spovedanie” …”

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Este sau nu un bărbat fidel? Cozmin Gușă, adevărul despre relațiile vehiculate în presă: „Recunosc că mai păcătuiesc cu...”

Ce avere are Cozmin Gușă? Politicianul a acumulat un capital impresionant

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies