Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului

,
Marian Drăgulescu iubește din nou
Marian Drăgulescu are o nou iubită[Sursa foto: Facebook]

Marian Drăgulescu și-a găsit, în sfârșit, fericirea în brațele unei femei frumoase, după două căsnicii eșuate. Gimnastul este mai fericit ca niciodată. Cu cine se iubește Marian Drăgulescu?


In articol:

Marian Drăgulescu a trecut prin două căsnicii eșuate, iar acum, în sfârșit, și-a găsit fericirea în brațele unei femei care îl iubește cu adevărat.

Cu cine se iubește Marian Drăgulescu?

Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Gimnastul a dat uitării trecutul controversat pe care l-a avut. Marian și Simona Carmen trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an.

Marian Drăgulescu iubește din nou
Marian Drăgulescu si Simona se gandesc la o familie[Sursa foto: Facebook]

Simona, iubita lui Marian Drăgulescu, este inginer de profesie. Frumoasa blondină și gimnastul român s-au cunoscut înainte de ziua ei de naștere.

”Viața e frumoasă și merită trăită. Cred că sportul te învață foarte bine acest lucru. Am avut și multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să î nvăț din lucrurile pe care le-am greșit și să îmbunătățesc pe viitor! Important este că ne potrivim, ne completăm.

E ok, ne cunoaștem de un an și puțin. Nu este greu de uitat când ne-am cunoscut. Ne-am cunoscut cu cinci zile înainte de ziua ei de naștere!”, a spus Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu iubește din nou
Marian Drăgulescu si Simona sunt impreuna de mai bine de un an[Sursa foto: Facebook]

Marian Drăgulescu visează la o familie alături de iubita sa

Marian Drăgulescu și frumoasa sa iubită visează la o familie împreună, însă nu se grăbesc. Cei doi își doresc să-și consolideze relația, iar mai apoi să treacă la o nou etapă din viața lor.

”Ne dorim copii. Bineînţeles că vrem să fim un cuplu şi din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm uşor, nu ne grăbeşte nimeni, nu ne aleargă nimeni.

Marian Drăgulescu iubește din nou
Marian Drăgulescu si Simona traiesc o frumoasa poveste de dragoste[Sursa foto: Facebook]

Important este că noi ne simţim bine. Viaţa e frumoasă şi merită trăită. Cred că sportul te învaţă foarte bine acest lucru. Am avut şi multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să-nvăţ din lucrurile pe care le-am greşit şi să îmbunătăţesc pe viitor”,  a mărturisit Marian Drăgulescu într-o emsiune TV.

Citeste si: Marian Drăgulescu, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri!”

Marian Drăgulescu, despre căsnicia cu Larisa Drăgulescu

Marian Drăgulescu și Larisa au fost căsătoriți în perioada 2006-2009. Mariajul lor s-a încheiat cu mare scandal în showbiz, replici acide și acuzații grave de violență domestică.Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat, iar de dragul copiilor, în prezent, Larisa şi Marian Drăgulescu au o relaţie decentă. 

Marian Drăgulescu, despre căsnicia cu Corina Drăgulescu

Marian Drăgulescu și Corina au fost căsătoriți în perioada 2010-2019. Cei doi au încercat în nenumărate rânduri să-și salveze mariajul, însă problemele vechi din trecut nerezolvate au dus la despărțire.

”Noi ne-am… Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie. Da, sunt ok!'  a spus Marian Drăgulescu în 2019.

Citeste si: Marian Dragulescu, secretul nestiut al unui campion! Celebrul gimnast a fost la un pas de paralizie? Afla detalii despre accidentul care i-a pricinuit cea mai mare suferinta!

Marian Drăgulescu, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marian Drăgulescu este invitat în această seară la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, gimnastul va vorbi despre cariera sportivă, viața personală, despre cele mai cumplite momente din viața sa și despre scandalurile în care a fost implicat de-a lungul anilor și care l-au adus în atenția presei.

Urmăriți o nouă ediție din ”40 de întrebări cu Denise Rifai” în această seară de la ora 23:20, la Kanal D.

Marian Drăgulescu iubește din nou
Marian Drăgulescu, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Marian Dragulescu, cu emotii inainte de Jocurile Olimpice de la Rio! Acesta a contactat un virus agresiv care i-a provocat o viroza puternica ce i-a ingreunat pregatirea fizica pentru olimpiada ce bate la usa. Iata ce a declarat sportivul

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, invitatul de marți, 20 aprilie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ionuţ Băluţă a câştigat centura WBC International la categoria supercocoş

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Marian Dragulescu, secretul nestiut al unui campion! Celebrul gimnast a fost la un pas de paralizie? Afla detalii despre accidentul care i-a pricinuit cea mai mare suferinta!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies