Ligi si Turcu formeaza un nou cuplu? Ce mesaj i-a lasat aceasta pe o retea de socializare: ''Principalul motiv pentru care...''

Author: O.P.
Actualizat: 16 mar 2020, 12:00

Ligi este una dintre cele mai controversate concurente de la ''Puterea dragostei''.

Dupa o incercare nereusita de a forma un cuplu cu Philip, se pare ca Ligi s-a reorientat. Oare sa isi doreasca ceva mai mult cu Turcu? 

Citeste si: Andreea Pirui si Ligi s-au certat rau de tot! S-a rupt prietenia?

Turcu a avut o relatie intensa si plina de peripetii cu Roxana. Cei doi au trecut prin multe impreuna, de la certuri, pana la clipe speciale.

In ultima perioada, insa, relatia lor pare ca a luat sfarsit. Turcu pare sa isi indrepte atentia spre Ligi. Iata ce mesaj a scris aceasta pe o retea de socializare: 

''Principalul motiv pentru care oamenii esueaza in viata este pentru au ascultat de prieteni, familie si vecini''

Citeste si: Culita Sterp, mesaj pentru Iancu, noul Razboinic de la "Survivor Romania"! Iata ce i-a transmis cantaretul fratelui sau, la scurt timp de la debutul acestuia in competitia din Republica Dominicana!

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

Ciprian Tătărușanu împlinește 37 de ani. Biografie și palmares: A fost declarat cel mai bun portar de fotbal din România

Citeste si: Livian, dezvaluire bomba! I-a surprins pe Philip si pe Ligi sarutandu-se!

Citeste si: Philip a facut publice filmulete INDECENTE cu el si Ligi! Erau amandoi in pat!

Citeste si: Philip a facut publice filmulete INDECENTE cu el si Ligi! Erau amandoi in pat!

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!