Culita Sterp, mesaj pentru Iancu, noul Razboinic de la "Survivor Romania"! Iata ce i-a transmis cantaretul fratelui sau, la scurt timp de la debutul acestuia in competitia din Republica Dominicana!

Author: D.I.
Actualizat: 16 mar 2020, 12:06
Foto(9)

Fratii Culita si Iancu Sterp au o relatie speciala, aratand mereu cat de mult se sustin reciproc.

Iancu si Culita Sterp au facut furori in casa "Puterea dragostei" si au foarte multe admiratoare.

Citeste si: Ligi si Turcu formeaza un nou cuplu? Ce mesaj i-a lasat aceasta pe o retea de socializare: ''Principalul motiv pentru care...''

Citeste si: Andreea Oprică, prima reacție după ce a aflat că Iancu Sterp participă la Survivor România. Ce mesaj i-a scris?

Iancu Sterp a fascinat fetele de la "Puterea dragostei" cu sarmul lui irezistibil, atat in primul sezon al emisiunii, cat si acum, in cel de-al doilea sezon cand si-a facut din nou aparitia in casa fetelor.
Ca si in primul sezon al show-ului "Puterea dragostei", Iancu Sterp a venit hotarat sa isi gaseasca jumatatea mult visata. Carismaticul tanar are tot ce-i trebuie unui barbat pentru a cuceri femeia dorita.

Fratele celebrului cantaret Culita Sterp se poate mandri cu un trup de invidiat, dar si cu masinile de fite pe care le conduce.

Iancu Sterp a fost inca de la inceput curtat de mai multe fete din "casa iubirii" si nu o data s-a spus ca s-ar potrivi bine cu Roxana. Pana sa ii fure inima controversata Roxana, Iancu s-a simtit atras si de Bianca, pe care a incercat sa o cucereasca insa fara sorti de izbanda.

Nici bine nu a pasit in casa "Puterea dragostei", in sezonul al doilea, ca a si inceput sa se apropie de cele mai sexy si seducatoare fete din casa. Insa in cele din urma, tanarul a inceput sa o placa pe Denisa si treptat s-au cunoscut si au format un cuplu. Cei doi par din ce in ce mai indragostiti si relatia lor este tot mai serioasa, in ciuda tuturor piedicilor aparute in calea fericirii lor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Culita Sterp, mesaj pentru Iancu, noul Razboinic de la "Survivor Romania"!

Culita Sterp a facut furori printre cocurente atunci cand a intrat in casa "Puterea dragostei". Fetele au fost extrem de incantate de aparitia lui Culita Sterp in casa iubirii, cu exceptia Siminei, care a refuzat sa creada ca acesta are deja statut de concurent.

Galant, Culita Sterp a salutat si a pupat toate fetele, chiar si pe Simina care initial nu s-a aflat printre fete. Desi in ultima vreme, Culita Sterp se dedica trup si suflet carierei sale si este mai mereu plecat de acasa. Cand vine vorba de familia sa si de evenimentele importante ale persoanelor dragi, Culita revine in sanul familiei.

De curand, Iancu Sterp a decis sa participe la competitia "Survivor Romania", dornic fiind sa isi depaseasca limitele si sa demonstreze tuturor cat de puternic este pe treseele dificile din Republica Dominicana.

La scurt timp de la plecarea fratelui sau, Culita a simtit nevoia sa ii transmita public acestuia un mesaj de incurajare si sustinere:

"Frumosul si iubitul meu frate, care iar e departe... o să îl vedeți din nou la TV! Si nu e vorba de emisiunea "Puterea dragostei"! A trecut la Next level, ca sa zic așa! Baftă campionule! Te iubesc!", a scris Culita Sterp pe contul lui de socializare.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!