Ligi si Andy, impreuna? Blonda a aratat in emisiune ce mesaje-soc a primit de la acesta

Autor: A.I.

Ligi a aratat in emisiunea "Puterea dragostei" de astazi ce mesaje a primit de la Andy Adety, fost concurent.

Ligi a adus telefonul in emisiune si a citit mesajele cu voce tare. Langa ea se afla prietena ei cea mai buna din emisiune, Andreea Pirui.

"Andy: Hei, ce faci? 

Ligi: Bine. Tu?

Andy: Bine. Tot in Cluj?

Ligi: Deocamdata da.

Andy: Te-ai gandit la alta optiune?

Ligi: Adica?

Andy: Sa parasesti Clujul.

Sa vii la mine la Braila

Ligi: Pfiu... ce sa fac eu acolo?", a fost schimbul de mesaje dintre cei doi, prezentat in emisiunea "Puterea dragostei" de astazi.

"E aceeasi replica la toate, fata", i-a transmis Roxana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andy, aparitie socanta! 

Andy a fost unul dintre cei mai admirati si apreciati concurenti din primul sezon" Puterea dragostei"

Andy a revenit la "Puterea dragostei" in sezonul al doilea mai hotarat ca oricand sa isi gaseasca jumatatea, insa la un moment dat, in urma unor certuri aprinse in casa, tanarul a decis sa se retraga din emisiune.

Andy a plecat din emisiunea "Puterea dragostei" in aceeasi perioada cu Fizz si None, dupa o Gala cu scandal. La scurta vreme el a publicat un mesaj pe contul său de Facebook, adresat colegilor sai din cadrul show-ului.

"Pe mulți dintre prietenii mei îi iubesc,chiar dacă unii dintre ei mă urăsc...", a scris Andy Adetu pe Facebook, alăturând textului o poză cu el.

Inainte de plecarea din casa "Puterea dragostei", Andy a avut o cearta destul de dura cu Jador. Andy l-a jignit din nou pe Jador, numindu-l "urs" și "cioban", în timp ce Jador a spus despre Andy că e fițos. Astfel s-a creat o cearta in trei, iar acestia si-au aruncat vorbe grele. Nu a fost prima data când Jador s-a aflat într-o dispută cu Andy și None. Jador s-a contrat si în trecut în emisiune cu None și cu Andy.

Desi revenise in casa "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si gasi jumatatea, Andy a decis la un moment dat sa se retraga din emisiune.

De curand, Andy a revenit in mediul virtual cu noi detalii din activitatile sale. Acesta le impartaseste fanilor sai multe dintre trairile sale, mai ales de cand a parasit casa "Puterea dragostei". Lunile trecute acesta a fost surprins in timpul antrenamentelor sale la sala de fitness.

Exercitiile extrem de dificile executate cu indarjire i-au uluit pe fanii sai din mediul virtual.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!