Ligi, acuzată de Mocanu că s-a sărutat pe holuri cu Andy! Ce reacție a avut blonda. Noul intrat, Kevin, o vrea de iubită!

Author: A.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 03:55

Mocanu a acuzat-o că Ligi că s-a sărutat pe holuri cu Andy. Despre ce s-ar fi întâmplat pe holuri între Ligi și Andy a vorbit și Jador.

"Eu nu înțeleg de ce insistă băieții pe

tema asta cu pupatul. Dacă aveți dovezi, de ce nu le aduceți? Nu aduci chestii despre mine în emisiune, că ați adus destule. Mocanu m-a acuzat că plâng mami și tati dacă aud nu știu ce", a spus Ligi în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei".

Ligi a vorbit cu fetele despre Andy, spunându-le că și-ar fi dorit să aibă o relație cu un bărbat care ar fi arătat ca Andy și ar fi

avut caracterul lui None. "Dacă era Andy cu caracterul lui None era ce trebuie, mi-ar fi plăcut foarte mult", a mai spus Ligi.

Ligi, acuzată de Mocanu că s-a sărutat pe holuri cu Andy! Kevin vrea o relație cu ea

Kevin, noul intrat în casa "Puterea dragostei", i-a cunoscut și pe băieți. El le-a mărturisit că e atras de Ligi.

"Am fost fotbalist.

Nu mai sunt profesionist, că sunt operat la menisc, am mâinile rupte, degetele rupte, acum joc de plăcere", le-a spus Kevin băieților.

"N-am dansat decât cu Ligi, că ea e cea mai drăguță dintre fetele care sunt singure", le-a mărturisit Kevin lui Jador și Mocanu.

Jador a vorbit despre Ligi și Andy

Jador a chestionat-o în emisiunea de astăzi" Puterea dragostei"

pe Ligi în legătură cu Andy. Totodată, artistul a făcut dezvăluiri.

"Eu cred că ești îndrăgostită de Andy", i-a spus Jador lui Ligi. El a susținut că blonda a fost afectată de absența din emisiune a lui Andy.  

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

"De Andy nu sunt îndrăgostită, nu a făcut chestiile pe care trebuia să le facă pentru ca eu să fiu îndrăgostită. Dacă s-a băgat în seamă cu mine și a glumit, trăgea de mine în glumă pe coridor, asta nu înseamnă că m-am îndrăgostit. Nu mă pot îndrăgosti de copilărisme", a răspuns Ligi. 

"Asta-i glumă, dă-o naibii", a reacționat Jador, simulând cu Livian ce s-a întâmplat pe hol între Andy și Ligi.

Citeste si: Lacrimi si tristete in Gala "Puterea dragostei"! Baxter, prima reactie dupa ce a fost eliminat din emisiune! Iata ce dezvaluiri inedite a facut tanarul, vizibil afectat de decizia publicului!

Citeste si: Bogdan Mocanu, întâlnire de senzație cu Babi Minune și Roxana "Prințesa Ardealului"! A fumat în hotel! Totul s-a întâmplat în Germania

Ciprian Tătărușanu împlinește 37 de ani. Biografie și palmares: A fost declarat cel mai bun portar de fotbal din România

Citeste si: Motivul pentru care None lipseste din emisiune: ''Un incident foarte neplacut...''

 

 

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!