Ligi și Andy, noul cuplu din casa "Puterea dragostei"? Dezvăluirea lui Jador

,

Jador a chestionat-o în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei" pe Ligi în legătură cu Andy. Totodată, artistul a făcut dezvăluiri.


In articol:

"Eu cred că ești îndrăgostită de Andy", i-a spus Jador lui Ligi. El a susținut că blonda a fost afectată de absența din emisiune a lui Andy.  

"De Andy nu sunt îndrăgostită, nu a făcut chestiile pe care trebuia să le facă pentru ca eu să fiu îndrăgostită. Dacă s-a băgat în seamă cu mine și a glumit, trăgea de mine în glumă pe coridor, asta nu înseamnă că m-am îndrăgostit. Nu mă pot îndrăgosti de copilărisme", a răspuns Ligi. 

"Asta-i glumă, dă-o naibii", a reacționat Jador, simulând cu Livian ce s-a întâmplat pe hol între Andy și Ligi.

None, Andy și Fizz, absenți în emisiunea de astăzi

None, Andy și Fizz nu au mai apărut în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei". "După gala trecută, nici eu n-aș mai veni. Faptul că n-au venit astăzi demonstrează că își asumă faptele lor mai puțin ortodoxe", a spus Mocanu.

Totodată, a apărut Andreea Pirui în emisiune, în timp ce Bianca a plecat acasă pentru o săptămână, să își vadă familia și să se mai relaxeze.

Fizz se luptă cu Andy pentru Ligi

 

Fizz și Andy încearcă să o cucerească pe Ligi. În timp ce Fizz i-a dezvăluit lui Ligi că i-ar face cadou mai mult decât un parfum, Andy a luat-o de mână.

"Nu pot să public ce cadou i-aș face. Ceva frumos, că știu că e fată pretențioasă. Nu că celelalte fete cărora le-am făcut cadou doar un parfum s-ar simți prost, nu. Are niște pretenții, așteptări mai mari de la un bărbat. Eu nu m-aș duce doar cu un parfum la ea. Știe ea ce vreau să zic. Asta nu înseamnă că le-am jignit pe Paula sau pe Bia că le-am dat doar un parfum, aia era în alt context. Eu mă refer dacă ne-am cunoaște acasă. Aici nu pot să vin cu ultimul model de telefon, care costă 1.500 de dolari", a spus Fizz în emisiunea de astăzi a show-ului "Puterea dragostei". 

"Are standarde mai înalte", a spus și Andy. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Surpriză la "Puterea dragostei"! Andreea Pirui a revenit în casă în timp ce Bianca a plecat în România! Ce reacție a avut Livian

Un deputat PNL sare în apărarea lui Mihai Chirica după ce a fost stropit cu iaurt: 'Este condamnabil şi inacceptabil într-un asemenea context'

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Jador și Mocanu, la agățat! Ce au făcut pe străzile din Istanbul

Bogdan Mocanu, întâlnire de senzație cu Babi Minune și Roxana "Prințesa Ardealului"! A fumat în hotel! Totul s-a întâmplat în Germania

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies