Ligi și Andy, noul cuplu din casa "Puterea dragostei"? Dezvăluirea lui Jador

Jador a chestionat-o în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei" pe Ligi în legătură cu Andy. Totodată, artistul a făcut dezvăluiri.


In articol:

"Eu cred că ești îndrăgostită de Andy", i-a spus Jador lui Ligi. El a susținut că blonda a fost afectată de absența din emisiune a lui Andy.  

"De Andy nu sunt îndrăgostită, nu a făcut chestiile pe care trebuia să le facă pentru ca eu să fiu îndrăgostită. Dacă s-a băgat în seamă cu mine și a glumit, trăgea de mine în glumă pe coridor, asta nu înseamnă că m-am îndrăgostit. Nu mă pot îndrăgosti de copilărisme", a răspuns Ligi. 

"Asta-i glumă, dă-o naibii", a reacționat Jador, simulând cu Livian ce s-a întâmplat pe hol între Andy și Ligi.

None, Andy și Fizz, absenți în emisiunea de astăzi

None, Andy și Fizz nu au mai apărut în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei". "După gala trecută, nici eu n-aș mai veni. Faptul că n-au venit astăzi demonstrează că își asumă faptele lor mai puțin ortodoxe", a spus Mocanu.

Totodată, a apărut Andreea Pirui în emisiune, în timp ce Bianca a plecat acasă pentru o săptămână, să își vadă familia și să se mai relaxeze.

Fizz se luptă cu Andy pentru Ligi

 

Fizz și Andy încearcă să o cucerească pe Ligi. În timp ce Fizz i-a dezvăluit lui Ligi că i-ar face cadou mai mult decât un parfum, Andy a luat-o de mână.

"Nu pot să public ce cadou i-aș face. Ceva frumos, că știu că e fată pretențioasă. Nu că celelalte fete cărora le-am făcut cadou doar un parfum s-ar simți prost, nu. Are niște pretenții, așteptări mai mari de la un bărbat. Eu nu m-aș duce doar cu un parfum la ea. Știe ea ce vreau să zic. Asta nu înseamnă că le-am jignit pe Paula sau pe Bia că le-am dat doar un parfum, aia era în alt context. Eu mă refer dacă ne-am cunoaște acasă. Aici nu pot să vin cu ultimul model de telefon, care costă 1.500 de dolari", a spus Fizz în emisiunea de astăzi a show-ului "Puterea dragostei". 

"Are standarde mai înalte", a spus și Andy. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate