Surpriză la "Puterea dragostei"! Andreea Pirui a revenit în casă în timp ce Bianca a plecat în România! Ce reacție a avut Livian

Andreea Pirui, fosta iubită a lui Livian, a revenit în casa "Puterea dragostei" chiar când Bianca a plecat timp de o săptămână din emisiune, într-o binemeritată pauză.Rămâne de văzut dacă revenirea Andreei Pirui în casa "Puterea dragostei" va pune la încercare cuplul Bianca-Livian. Se știe că Andreea Pirui a avut o relație în trecut cu Livian, actualul iubit al Biancăi. Livian a părut să nici nu bage în seamă revenirea Andreei, vorbind doar cu Jador despre "divorțul" acestuia de Mariana.

None, Andy și Fizz nu au mai apărut în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei". "După gala trecută, nici eu n-aș mai veni. Faptul că n-au venit astăzi demonstrează că își asumă faptele lor mai puțin ortodoxe", a spus Mocanu.

Andreea Pirui a revenit în casa "Puterea dragostei", Bianca a plecat

Mariana a susținut că Andreea Pirui este atrasă de None. Totul a plecat de la o întrebare a lui Jador.

Jador: De ce, Pirui, aveai pe cineva drag aici și nu știu eu?

Mariana: Da, None

Ligi: Mariana, ea îi vrea și pe None și pe Andy, ce n-ai înțeles?

andreea pirui si jador

Bianca a plecat din emisiune! Anunța că își dorește o pauză

Bianca anunța că vrea să meargă acasă. Ea nu și-a mai văzut familia de mai multe luni. Bianca și Livian au și avut o dispută pe această temă, ea spunând că vrea să meargă acasă, iar el cerându-i să mai rămână împreună în emisiune.

Bianca a spus că își dorește o săptămână în care să se relaxeze, să își încarce bateriile, să meargă la piscină, dar a susținut că Livian ar fi gelos și nu ar lăsa-o pe Bianca să plece. El a spus că ar fi de acord ca ea să plece temporar din casă. 

livian si bianca puterea dragostei

"Dacă ea vrea doar o pauză eu sunt dispus să rămân în casă, că n-aș avea cine știe ce activități din astea. Dacă ea vrea să plece...''

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate