Bianca de la "Puterea dragostei", la rascruce de drumuri! Iata ce anume a decis staff-ul emisiunii in privinta sa, dupa intarzierile repetate de la filmari!

In Gala "Puterea dragostei", Bianca a fost la un pas de eliminarea din emisiune, dupa multele intarzieri de la filmari din ultima vreme.

Dupa ce in urma cu doua saptamani, Andreea Mantea a lansat un avertisment dur Biancai, ca urmare a faptului ca aceasta intarzia de cateva zile la filmari, dand peste cap programul prestabilit.
"Stati cate cinci ore la machiaj pentru ce? Sa stați pe canapea. La 12 erați gata. Eu am zis că plec. Plec. Nu vreau să vă mai bateti joc! E foarte simplu! Cine nu va respecta ora de intrare în emisiune, nu mai intră. Eu pe voi am dat vina până acum, că am văzut că sunteti încet. Vă ia o ora de la machiaj pana la intrarea in casa. Sunteti superbe, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stati cu orele! La gală înțeleg, dar în timpul săptămânii nu e normal!", a spus Andreea Mantea.


Dupa cateva zeci de minute de la debutul Galei, Bianca si-a facut aparitia in casa "Puterea dragostei".
Se pare ca tanara a ajuns la capatul rabdarii. Bianca a marturisit ca a intarziat la filmarile pentru Gala pentru ca ii este din ce in ce mai greu sa se mobilizeze, din cauza faptului ca ii este foarte dor de casa si de familia sa.
Pe de alta parte, Bianca de la "Puterea dragostei" a fost certata de catre Andreea Mantea pentru ca le-a spus producatorilor ca vine atunci cand vrea ea la filmari, ceeea ce a infuriat-o enorm pe prezentatoarea TV, care s-a vazut nevoita sa ii lanseze un avertisment deocamdata.

Incă din primele minute ale Galei, Andreea Mantea a anuntat ca vor exista repercusiuni pentru faptul ca fetele intarzie ore intregi la filmari.
Pentru aceasta atitudine, Andreea Mantea a anunțat-o pe Bianca ca se afla in mare pericol de descalificare, iar la prima abatere risca sa plece din emisiune.


Spre finalul celei mai recente Galei, Andreea Mantea a dezvaluit tuturor decizia staff-ului in ceea ce o priveste pe Bianca. Aceasta a primit permisiunea de a merge in Romania o saptamana pentru a-si rezolva problema cu viza, insa totodata si avertismentul drastic de a nu mai intarzia la filmari dupa revenirea ei in emisiune, altfel va risca sa fie descalificata.

Citeste si: Lacrimi si tristete in Gala "Puterea dragostei"! Baxter, prima reactie dupa ce a fost eliminat din emisiune! Iata ce dezvaluiri inedite a facut tanarul, vizibil afectat de decizia publicului!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate