Lidia Buble, lovitură de grație din partea fostului iubit. Ce spune Răzvan Simion despre fosta parteneră

,
Lidia Buble, lovitura din partea fostului iubit
Ce spune fostul iubit al Lidiei Buble despre ea[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu un an, însă lucrurile dintre ei nu par că se vor încheia prea curând. Artista a primit lovitura de grație din partea fostului iubit când s-a așteptat mai puțin.


In articol:

Vestea că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit a luat pe toată lumea prin surprindere, în condițiile în care toată lumea se aștepta să se căsătorească. La un an de când au decis să meargă pe drumuri diferite, Lidia a primit lovitura de grație din partea fostului partener.

Lidia Buble, lovitură puternică din partea fostului iubit

După despărțirea de prezentator, Lidia a continuat să fie prietenă cu fostul partener și să se suțină reciproc pe plan profesional. Deși mulți se așteptau ca ea să fie prima care își va reface viața, ei bine, lucrurile nu au funcționat chiar așa. Răzvan Simion a fost cel care și-a găsit primul liniștea în brațele altei persoane. Relația prezentatorului pare a fi destul de serioasă, ba chiar a început să se afișeze public cu noua iubita. Cei doi au fost împreună la nunta colegului său de platou.

Lidia Buble, lovitura din partea fostului iubit
Lidia, lovitura de gratie[Sursa foto: Instagram]

În cadrul emisiunii pe care Răzvan Simion o prezintă s-a discutat despre certurile din cupluri legate de vacanțe, iar acesta a mărturisit că nu se mai cofruntă cu această probleme de mai bine de un an de zile.

”Eu de un an si ceva nu am probleme de genul...de genul unde să merg in vacanță”, a spus Răzvan Simion, în direct.

Citeste si: Lidia Buble, geloasă pe noua iubită a lui Răzvan Simion! Artista i-a transmis rivalei sale un mesaj subtil pe rețelele de socializare

Lidia Buble, mărturisiri emoționante despre fostul iubit 

Deși nu mai formează un cuplu, artista are numai cuvinte de laudă la adresa fostului iubit, care la un moment dat îi era și impresar. În cadrul unui podcast, Lidia a mărturisit că încă îl mai iubește pe fostul partener.

Lidia Buble, lovitura din partea fostului iubit
Ce spune Lidia Buble despre fostul iubit?[Sursa foto: Instagram]

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori.  Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat.

Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”,  a declarat Lidia Buble.

Citeste si: Incredibil! În ce relații au rămas Lidia Buble și Ianca, fiica lui Răzvan Simion. Detaliul care a scos totul la iveală

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Lidia Buble și Cobra Tate și-au spus adio! Gestul incredibil pe care milionarul l-a făcut după despărțirea de artistă

Imagini șocante cu Rudel Obreja: cum arată fostul campion, după ce a dus cancerul pe picioare din închisoare/ FOTO

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lidia Buble, în lacrimi pe rețelele de socializare! Ce s-a întâmplat cu artista: "Mor, efectiv mor!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies