Lidia Buble, geloasă pe noua iubită a lui Răzvan Simion! Artista i-a transmis rivalei sale un mesaj subtil pe rețelele de socializare

,
Lidia Buble, geloasa pe Daliana Răducan?
Lidia Buble, mesaj subtil pentru Daliana Răducan și Răzvan Simion[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble și-a șocat fanii din mediul online cu ultimul mesaj pe care l-a publicat. Urmăritorii vedetei sunt de părere că aceasta este geloasă pe noua relație a lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan.


In articol:

Lidia Buble a intrat din nou în atenția cârcotașilor din mediul online, artista a postat un mesaj subtil care pare să fie pentru noua iubită a lui Răzvan Simion.

Este Lidia geloasă pe Daliana Răducan?

Lidia Buble, mesaj subtil pe rețelele de socializare

A trecut aproape un an de când Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să o ia pe drumuri separate. Cei doi  s-au despărțit după o relație de cinci ani, iar anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul de televiziune, pe contul său de Instagram. Cu toate că Răzvan și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan, Lidia a preferat să se axeze pe carieră, însă mesajul subtil publicat de artistă i-a pus serios pe gânduri pe fanii acesteia.

Lidia Buble, geloasa pe Daliana Răducan?
Lidia Buble, geloasa pe relația lui Răzvan Simion [Sursa foto: Instagram]

Mai precis, în timp ce fostul ei iubit petrecea alături de noua parteneră la nunta lui Dani Oțil, Lidia posta o piesă foarte emoționantă pe rețelele de socializare. 

Este Lidia Buble geloasă pe Daliana Răducan?

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea story, o piesă extrem de emoționantă, ale cărei versuri i-a făcut pe cei din mediul online să creadă că artista ar fi geloasă pe relația pe care o are Răzvan Simion cu Daliana Răducan.

Mai mult decât atât, Lidia Buble nu a fost prezentă la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu, cu toate că a format o relație de cinci ani cu bunul prieten al acestuia.

Lidia Buble, geloasa pe Daliana Răducan?
Artista se gandeste la fostul iubit[Sursa foto: Instagram]

”Vreau să îți dau un sărut/ Să-mi pierd timpul cu tine/ Să-ți păstrez secretele/ Să am grijă de momentele tale/ Să te îmbrățișez/ Să te aștept, să te ador/ Să am răbdarea ta/ Nebunia ta este știința mea/ Îmi place, să te privesc/ Fiecare mișcare/ Viciu ce am/ O plăcere să te preșuiesc/ Să nu te uit niciodată/ Să-ți dau ție timpul meu/ Nu te voi dezamăgi/ Cu tine eu vreau să îmbătrânesc.” , se arată în versurile piesei postată de către Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Citeste si: Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare. Artista s-a confesat fanilor săi. Ce le-a dezvăluit cântăreața

Lidia Buble este de părere că Daliana este foarte norocoasă că îl are pe Răzvan Simion

În urmă cu câteva luni, când au apărut primele informații despre relația Dalianei Răducan cu Răzvan Simion, Lidia a oferit primele declarații. Artista a spus atunci, în cadrul unei emisiuni online, că o consideră norocoasă pe noua parteneră a fostului său iubit, dar mai ales, că nu ar fi deloc geloasă pe ea. 

Lidia Buble, geloasa pe Daliana Răducan?
Lidia Buble, despre Daliana Răducan[Sursa foto: Instagram]

”Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă. ”, a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Citeste si: Lidia Buble și Cobra Tate și-au spus adio! Gestul incredibil pe care milionarul l-a făcut după despărțirea de artistă

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare. Artista s-a confesat fanilor săi. Ce le-a dezvăluit cântăreața

Bursele europene au închis pe creștere, după ultimele decizii ale băncilor centrale

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a dezvăluit motivul despărțirii lor. Artista i-a transmis un mesaj subtil fostului iubit

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies