Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare. Artista s-a confesat fanilor săi. Ce le-a dezvăluit cântăreața

,
Lidia Buble in lacrimi pe internet
Lidia Buble a izbucnit in lacrimi[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble trece prin momente dificile, artista a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare. Fanii au fost părtași la dezvăluiri emoționante din partea cântăreței.


In articol:

Lidia Buble nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi în mediul online. Artista le-a făcut dezvăluiri emoționante urmăritorilor săi. Ce le-a spus cântăreața fanilor ei?

Lidia Buble, confesiuni emoționante pe rețelele de socializare

Artista a ajuns din nou în atenția publicului. Lidia Buble a avut un moment de sinceritate față de fanii săi și s-a confesat acestora. În urmă cu câteva ore, cântăreața a fost mai sinceră ca niciodată cu fanii ei și chiar a plâns în fața lor, dezvăluindu-le un aspect intim legat de familia ei.

Lidia Buble in lacrimi pe internet
Lidia Buble, moment de confesiune[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe InstaStory, însă nu de tristețe, ci de fericire pentru nepoțelul ei Isac. Vedeta s-a arătat foarte emoționată de gestul făcut de cel mic pentru mama sa, Estera, acesta oferindu-i un cadou special, mai exact niște versuri emoționante, dar și o fotografie cu el. Cântăreața a mărturisit că își iubește nepoțelul ca pe propriul fiu și i-a transmis surorii sale că este cea mai norocoasă mamă din lume.

”Vai, Esi, deci eu mor, ce ai primit de la Isac! Mor, efectiv mor. Vai... Deci copilul ăsta dacă era al meu, eu nu știu... Oricum e ca și al meu. Deci ești cea mai norocoasă mămică de pe pământ”,  a spus Lidia Buble pe contul ei de Instagram, cu ochii în lacrimi.

Lidia Buble in lacrimi pe internet
Lidia Buble, lacrimi de fericire[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lidia Buble, în lacrimi pe rețelele de socializare! Ce s-a întâmplat cu artista: "Mor, efectiv mor!"

Lidia Buble a spus totul despre operațiile estetice

Artista este de o frumusețe inconfundabilă, astfel fanii s-au întrebat dacă Lidia a moștenit această frumusește de la familia ei s-au a apelat la medicii esteticieni. De curând, vedeta a decis să pună capăt zvonurilor, aceasta a mărturisit că nu are nicio operație estetică. Totodată, aceasta a mai spus că este foarte mândră de forma nasului ei și că nu-i plac sânii mari.

Lidia Buble in lacrimi pe internet
Lidia Buble a recunoscut ca nu are operații estetice[Sursa foto: Instagram]

„Nu am nici o operație estetică. Nimic.(...) „Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Imi dă o senzualitate aparte[...] l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor. Tot ce este natural este sexy, frumos și elegant și orice mai vreți voi.(...) Mie nu mi-ar plăcea să îi am mari. Nu-mi plac sânii mari”,  spunea Lidia Buble pe rețelele de socializare.

Citeste si: Lidia Buble a încins imaginația bărbaților. A pozat nud și a făcut furori pe internet

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a dezvăluit motivul despărțirii lor. Artista i-a transmis un mesaj subtil fostului iubit

Prințul Harry și Meghan Markle ar încerca să-și formeze o familie regală 'alternativă' (biografă regală)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lidia Buble a încins imaginația bărbaților. A pozat nud și a făcut furori pe internet

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies