Lidia Buble a încins imaginația bărbaților. A pozat nud și a făcut furori pe internet

Author: Amalia Georgescu
Lidia Buble, cântăreață
Sursa: Instagram

Lidia Buble postează fotografii din ce în ce mai îndrăznețe pe rețelele de socializare, iar acum a reușit să facă furori pe instagram după ce a pozat nud. Cum arată imaginea care a încins imaginația bărbaților?

Dacă la începutul carierei era ușor timidă, Lidia Buble a reușit să scape de inhibiții și a devenit din ce în ce mai îndrăzneață, lucru care se poate observa cu ușurință pe contul ei de instagram. Ce reacții a stârnit în mediul online după ce a pozat nud?

Lidia Buble, goală pe internet. Cum arată fotografia care a strâns peste 14,000 de aprecieri pe instagram?

Lidia Buble s-a schimbat mult de la debutul ei în showbiz. Vedeta nu doar că a adoptat un stil vestimentar diferit, ci și-a schimbat de mai multe ori look-ul, a căpătat mai multă încredere în ea, astfel că nu ezită să pozeze în cele mai neașteptate ipostaze, spre încântarea fanilor. 

Prietenii virtuali s-au obișnuit să o vadă purtând ținute care să îi pună în evidență formele de invidiat, însă acum, Lidia Buble a reușit să îi surprindă pe toți cei care o urmăresc pe contul de instagram.

Cântăreața a pozat nud și, așa cum era de așteptat, fotografia nu a trecut neobservată, ci din contră, a stârnit nenumărate reacții în mediul online. Imaginea în care îndrăgita cântăreață a renunțat complet la haine și s-a fotografiat în duș a reușit să strângă mai bine de 14,000 de aprecieri, dar și foarte multe comentarii, într-un timp relativ scurt.

Citeste si: Ce note a luat Lidia Buble la BAC. Ce meserie are, de fapt, cântăreața

Nu au fost deloc puțini cei care au felicitat-o pe Lidia Buble pentru curajul de a posta o astfel de fotografie, mulți considerând că poza se ridică la nivel de artă, având în vedere că vedeta nu apare într-o ipostază vulgară, zonele intime fiind ascunse cu mare atenție.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

„Your eyes speak all the words that your mouth couldn't (n.r Ochii spun tot ceea ce gura nu poate)”, este mesajul pe care Lidia Buble l-a scris în dreptul fotografiei postate pe instagram. 

Olivia Addams, românca cu un succes răsunător în Polonia. Cum a ajuns să aibă 1, 2 milioane de urmăritori pe Tik Tok

Prietenii virtuali au fost foarte încântați să o vadă pe Lidia Buble în această ipostază. Vedeta a început să posteze din ce în ce mai des fotografii fie în costum de baie, fie în ținute sexy, semn că se simte foarte bine în pielea ei și că adoră să își pună în evidență formele și silueta demnă de invidiat.

Citeste si: Care este, de fapt, relația dintre Lidia Buble și Cobra Tate: "Îl place, este fericită, dar..."