Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a dezvăluit motivul despărțirii lor. Artista i-a transmis un mesaj subtil fostului iubit

,
Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a divulgat motivul despărtirii
Lidia Buble, mesaj cu subînteles pentru fostul iubit

Lidia Buble a avut o primă reacție după ce Răzvan Simion a divulgat motivul despărțirii lor. Artista i-a transmis un mesaj subtil fostului partener.


In articol:

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, iar despărțirea lor a șocat o țară întreagă. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă la altar, iată că lucrurile nu au mers așa de bine între ei și și-au spus ”adio”.

Lidia Buble, prima reacție după ce fostul iubit a divulgat motivul despărțirii

Răzvan Simion a divulgat, cu subînțeles, motivul despărțirii dintre el și îndrăgita artistă. Reacția Lidiei Buble nu a încetat să apară.

Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a divulgat motivul despărtirii
Motivul despărțirii dintre Lidia Buble și Razvan Simion[Sursa foto: Instagram]

Cei doi au format un cuplu timp de cinci ani, iar în vara anului trecut au anunțat că vor porni pe drumuri diferite. Când s-a cunoscut cu Lidia Buble, Răzvan Simion era căsătorit cu Diana, femeia alături de care are doi copii. Astfel, timp de un an cei doi au trăit o poveste de dragoste pe ascuns.

Ulterior, artista și prezentatorul Tv și-au asumat relația și au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare în relația lor, însă și-au spus ”adio”.

Recent, Răzvan Simion a dezvăluit motivul despărțirii de Lidia Buble. În cadrul emisiunii pe care o prezintă, acesta a spus, mai în glumă, mai în serios, că, după părerea lui, cei care sunt vinovați de încheierea unei relații sunt bărbatul și mama lui.

La scurt timp după ce fostul iubit a făcut această dezvăluire, Lidia Buble a avut prima reacție.

Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a divulgat motivul despărtirii
Lidia Buble, prima reacție după dezvăluirile lui Razvan Simion [Sursa foto: Instagram]

Artista a publicat un mesaj motivațional, care i-a pus pe gânduri pe urmăritorii acesteia.

”Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului este că nu toate contează. Nu orice persoană, lucru sau eveniment trebuie să aibă un impact asupra noastră, indiferent de cât de mult ar încerca.

Gândește-te la viața ta ca la o casă. Ai da voie oricărui străin înăuntru? Să vină, să-și lase hainele murdare, să se curețe și apoi să plece, lăsându-te pe tine să cureți toată mizeria? ”, se arată în postarea Lidiei Buble de pe InstaStory.

Citeste si: Lidia Buble a încins imaginația bărbaților. A pozat nud și a făcut furori pe internet

Lidia Buble iubește din nou?

De curând, Lidia Buble a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru fanii ei. Cântăreața a răspuns tuturor curiozităților, chiar și la unele întrebări mai incomode. Un internaut a întrebat-o pe artistă dacă are iubit. Lidia Buble a oferit un răspuns care a lăsat loc de interpretare, care a pus lumea pe gânduri.

”Ce frumoasă este viața. Și bărbații la fel!”, a spus Lidia Buble. Iar dezvăluirile au continuat:  ”Tot ceea ce pot să îți spun este că bărbatul meu va fi cel mai fericit și mai împlinit din lume”.

Artista a lăsat totul în aer. Nu a confirmat, dar nici nu a infirmat faptul că s-ar afla într-o nouă relație amoroasă.

Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a divulgat motivul despărtirii
Lidia Buble iubeste din nou?[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce făcea Lidia Buble după certurile cu fostul iubit? Vedeta a recunoscut: „Mă băgam cu capul sub...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce făcea Lidia Buble după certurile cu fostul iubit? Vedeta a recunoscut: „Mă băgam cu capul sub...”

Situație CRITICĂ în județul Ilfov: 5 localități au depășit incidența de 20 la mia de locuitori

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Lidia Buble a încins imaginația bărbaților. A pozat nud și a făcut furori pe internet

Lidia Buble are probleme de sănătate. Cântăreața nu poate nici să mai vorbească: "Face injecții și e nevoie de antibiotic"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies