Ce făcea Lidia Buble după certurile cu fostul iubit? Vedeta a recunoscut: „Mă băgam cu capul sub...”

,
Lidia Buble, dezvăluiri despre certurile cu fostul iubit
Lidia Buble, dezvăluiri despre certurile cu fostul iubit[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble nu ezită să vorbească deschis despre aspectele ce țin de viața ei personală, chiar și atunci când lucrurile nu sunt tocmai roz. Ce făcea artista de fiecare dată când se certa cu fostul iubit?


In articol:

Lidia Buble este o artistă iubită de public, iar piesele ei ajung rapid în topul preferințelor ascultătorilor. Artista a dezvăluit că reușește această performanță pentru că interpretează doar melodii care sunt inspirate din viața ei personală. În acest context, artista a povestit în emisiunea „Teo Show” ce făcea atunci când se certa cu fostul iubit și cum putea trece mai ușor peste momentele tensionate.

Lidia Buble, dezvăluire din viața personală. Ce făcea artista pentru a-și reveni după o ceartă cu fostul iubit?

Invitată în emisiunea „Teo Show”, Lidia Buble și-a pus sufletul pe tavă și a făcut o dezvăluire la care puține persoane se așteptau. Vedeta a mărturisit că piesele care fac parte din repertoriul ei sunt inspirate din viața personală, artista menționând că este foarte important ca un artist să trăiască tot ceea ce cântă, asta pentru a transmite cât mai multă emoție.

„Eu nu lansez piese care să nu fie despre mine pentru că eu sunt de părere că nu ai cum să transmiți emoție, iar pentru mine muzica înseamnă emoție, muzica adevărată. Nu ai cum să transmiți emoție în momentul în care tu nu crezi ceea ce cânți sau, cel puțin, nu ai trăit. Și atunci...toate piesele sunt despre mine. E un sentiment foarte interesant să știi că ești așa ca o carte deschisă, toată lumea te citește.”

, a spus Lidia Buble.

Citeste si: Ce note a luat Lidia Buble la BAC. Ce meserie are, de fapt, cântăreața

Lidia Buble, invitată în emisiunea Teo Show
Lidia Buble, invitată în emisiunea Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

Având în vedere declarația vedetei, Teo Trandafir a fost curioasă dacă și textul piesei „Sub apă” este inspirat tot din viața personală a Lidiei Buble, moment în care artista a dezvăluit că de fiecare dată când se certa cu fostul ei iubit, singura modalitate prin care se putea relaxa era să se scufunde sub apă, în timp ce făcea baie. 

„Eu aveam treaba asta. În momentul în care mi se întâmpla să mă cert sau să nu fie totul roz, mă închideam în baie și singurul loc în care efectiv mă relaxez și mă detașez de toate era să mă bag cu capul sub apa, să nu mai aud nimic. Știi, când stai cu capul sub apă nu auzi nimic. Nu mă scufundam foarte des.”, a mărturisit Lidia Buble în emisiunea „Teo Show”. 

Citeste si: Lidia Buble are probleme de sănătate. Cântăreața nu poate nici să mai vorbească: "Face injecții și e nevoie de antibiotic"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lidia Buble a recunoscut: „Da, încă îl iubesc pe Răzvan!” Ce declarații a făcut despre fostul iubit?

New York Times spune povestea Larisei Iordache, gimnasta care ar putea recupera gloria de odinioară

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Lidia Buble rupe tăcerea despre despărțirea de Răzvan Simion. Ce a dezvăluit vedeta

Lidia Buble, primele reacţii după ce a văzut imaginile cu noua iubită a lui Răzvan Simion: ”Nici icoanele nu te mai vindecă de mine”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies