Lidia Buble rupe tăcerea despre despărțirea de Răzvan Simion. Ce a dezvăluit vedeta

,
lidia buble
Lidia Buble spune ca inca il mai iubeste pe fostul Razvan, insa ca pe un prieten

Vedeta a dezvăluit dacă mai are sau nu sentimente pentru prezentatorul TV Răzvan Simion


In articol:

După luni de zile de la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble rupe tăcerea. Cântăreaţa a mărturisit care sunt sentimente ei pentru prezentatorul TV.

Ce a dezvăluit Lidia Buble despre despărţirea de Răzvan Simion

Publicul din România a fost şocat să afle de despărţirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, care formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

La luni de zile de la despărțire, artista a fost întrebată de un fan dacă mai are sentimente pentru Răzvan Simion şi a decis să se destăinuie. La finalul săptămânii trecute, Lidia Buble a decis să interacţioneze cu fanii pe contul personal de Instagram, printr-un joc în care aceştia îi puteau adresa întrebări. Multe au fost legate de Răzvan Simion.

Cea mai importantă întrebare a fost cea legată de sentimentele artistei pentru fostul iubit. Lidia Buble a recunoscut fără ezitare că încă îl iubeşte pe prezentatorul Tv, chiar dacă sunt despărțiți de un an. Din declarația lui Răzvan Simion, putem deduce că decizia i-a aparținut Lidiei.

Lidia Buble încă îl iubeşte pe Răzvan

Lidia a precizat că iubirea ei pentru Răzvan este una născută din prietenie, nu din sentimente romantice.

„Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste’, a spus Lidia Buble pe contul ei de Instagram.

Cântăreaţa a mai povestit că Răzvan Simion este în continuare managerul său și unul dintre oamenii care o susțin și o sprijină cel mai mult în carieră.

Citeste si: Lidia Buble, în lacrimi pe rețelele de socializare: "Le urăsc din suflet"

„Da, este adevărat. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a mai menţionat ea pe Instagram.

Citeste si: Lidia Buble, primele reacţii după ce a văzut imaginile cu noua iubită a lui Răzvan Simion: ”Nici icoanele nu te mai vindecă de mine”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lidia Buble a recunoscut: „Da, încă îl iubesc pe Răzvan!” Ce declarații a făcut despre fostul iubit?

Fost președinte de stat care va face pușcărie pentru ultraj la adresa justiţiei

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Lidia Buble, în lacrimi pe rețelele de socializare: "Le urăsc din suflet"

Lidia Buble, primele reacţii după ce a văzut imaginile cu noua iubită a lui Răzvan Simion: ”Nici icoanele nu te mai vindecă de mine”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies