Legea certificatului verde la locul de muncă nu va fi introdusă anul acesta. Liderul AUR, George Simion a făcut anunțul

,
George Simion

Legea certificatului verde la locul de muncă nu va fi introdusă anul acesta. Liderul AUR, George Simion a făcut anunțul

[Sursa foto: Facebook George Simion]

Liderul partidului AUR, George Simion, a făcut un anunț cu privire la certificatul verde la locul de muncă. Politicianul a precizat că certificatul verde nu va intra în vigoare anul acesta.


In articol:

Politicianul George Simion a precizat că neintroducerea certificatului verde la locul de muncă anul acesta este meritul partidului AUR.

Legea certificatului verde la locul de muncă nu va fi introdusă anul acesta

George Simion

George Simion

[Sursa foto: Facebook George Simion]

„Victorie de AUR în Camera Deputaților! Certificatul de muncă “verde” nu va intra în vigoare anul acesta. E o mare victorie, în primul rând, a voastră, cei care ați trimis e-mailuri, smsuri, ați protestat și ați pus presiune pe parlamentari. Vă mulțumesc, fără voi nu am fi reușit.

Citeste si: De ce George Simion, liderul partidului AUR, isi tine ascunsa iubita? Cine este femeia cu care omul politic are planuri de casatorie

Ne vedem pe 1 Decembrie la Alba Iulia dar rămânem vigilenți pentru că ni se pregătesc multe alte provocări din partea lui Arafat&compania”, a transmis George Simion pe pagina lui de Facebook.

Certificatul verde rămâne obligatoriu în mall-uri și în instituții publice

De mai bine de o lună a fost introdusă legea certificatului verde obligatoriu pentru instituțiile publice din țară, dar și în restaurante și în centrele comerciale.

Citeste si: George Simion, adevarul la intrebarea: "Sunteti homosexual?" Care a fost raspunsul liderului partidului AUR

„Accesul persoanelor, cu excepţia angajaţilor, în incintele instituţiilor publice centrale şi locale, regiilor autonome şi operatoriilor economici cu capital public este permis doar celor

care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, spune legislația actuală.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cine sunt părinții lui George Simion, parlamentar AUR: "M-au crescut cum au putut"

Adrian Chesnoiu susține că agricultura 'nu există' în PNRR: 'Se poate renegocia. Doar ne trebuie inteligență'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Ce avere are George Simion, lider AUR: "Îmi donez 90% din salariul de parlamentar"

Ce studii are George Simion. Liderul AUR provine dintr-o familie modestă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies