George Simion, adevarul la intrebarea: "Sunteti homosexual?" Care a fost raspunsul liderului partidului AUR

Author: Alice Popescu
Actualizat: 01 nov 2021, 10:42

Ce spune George Simion despre acuzatiile referitoare la orientarea lui sexuala

Sursa: Captură KANAL D

George Simion a fost intrebat direct daca este homosexual avand in vedere acuzatiile care i se aduc in mediul politic.

"In presa au aparut articole in care un coleg afirma ca desi va prezentati ca un adept al familiei traditionale si militant LGBD, ati fi de fapt homosexul.

Ninel Peia, presedintele partidului Neamul Romanesc si intrat in Parlament in urma aliantei cu AUR a spus: "Exista suficiente informatii care spun ca orientarea sexuala a lui Simion nu este una traditionala. Cum homosexualitatea nu este legala, ii cer lui Simion sa isi recunoasca orientarea sexuala. Acelasi coleg sustine ca ati avea o relatie cu un barbat si ca ati fi santajat pe linie de partid din cauza acestei presupuse legaturi."

Citeste si: Cine sunt părinții lui George Simion, parlamentar AUR: "M-au crescut cum au putut"

40 de intrebari cu Denise Rifai. George Simion, adevarul despre orientarea lui sexuala

"Sunteti homosexual?", a fost intrebarea rosie adresata de Denise Rifai lui George Simion, liderul partidului AUR.

George Simion: "Doamne fereste.

Respectivul nu este un coleg, este de la un alt partid, vrea sa dea in noi. Am fost facut tigan, mason, homosexual si toate aberatiile din lume. Poate sa confirma iubitele mele. Din pacate, in viata privata, afirmatii de genul asta, un jurnalist a fost la tata acasa si au incercat sa arunce cu noroi in noi, insa odata ce intri in mocirla cu porcii, trebuie sa te bati cu ei."

Marina Almășan a răbufnit după moartea lui Victor Socaciu la adresa soției lui: „Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați”

40 de intrebari cu Denise Rifai. George Simion, liderul partidului AUR despre educatia sexuala in scoli

Referitor la afirmatia lui George Simion a instituirii unui program de educatie sexuala in scoli, liderul partidului AUR a sustinut acest lucrui si in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai: "La orele de educatie sexuala, vorbim de tineri, nu avem nimic impotriva liceenilor care sa invete despre metode contraceptive sau despre sanatatea corpului lor, insa avem o problema cu acea educatie instituita de OMS de la varsta de 4 ani pentru scolile primare. Noi nu suntem impotriva propagandei gay, ci impotriva propagandei homosexuale in scoli. De la liceu incolo, putem discuta de educatie de viata, sanitara care invata copii tot ce trebuie sa stie despre corpurile lor. La ceste ore de educatie sexuala ar trebui sa invete metode contraceptive."

Citeste si: Ce salariu are George Simion, liderul AUR, ca parlamentar al României! Suma colosală pe care o câștigă lunar

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies