Laurențiu Duță și Ianula, împreună de 15 ani! Vezi cum arată soția celebrului artist

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 iul 2022, 21:05

Laurențiu Duță și soția sa, Ianula, au sărbătorit pe 23 iulie 15 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut în 1993 și s-au căsătorit în 2006, iar din iubirea lor a rezultat o fiică, Lorena, în vârstă de 14 ani.

Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu au înființat trupa „3 Sud Est” în luna septembrie a anului 1997. Trupa celor trei s-a bucurat de un succes enorm 11 ani de zile, au reușit să bată recorduri artistice impresionante, cum ar fi vânzarea în toată țara a 800.000 de casete audio și CD-uri. Deși trupa s-a desființat în 2008, cei trei artiști s-au reunit în anul 2014.

La momentul actual, toți trei au parte de familii superbe care le aduc fericire și împlinire zi de zi.

Recent, pe 23 iulie, Laurențiu a sărbătorit 15 ani de căsnicie cu frumoasa lui soție, Ianula, cu care are împreună o adolescentă în vârstă de 14 ani, Lorena. Ianula este de profesie cadru didactic, predă biologie la o școală gimnazială.

Citeste si: MOTIVUL real al destrămării LikeOne. Abia acum s-a aflat de ce Ruxi Opulenta și Creața au luat-o pe drumuri separate

Cu ocazia împlinirii a 15 ani de căsnicie, Laurențiu Duță a publicat o fotografie cu superba lui soție pe pagina lui oficială de Facebook.  Fotografia a avut succes, strângând 82 K aprecieri din partea admiratorilor, totodată au primit multe mesaje și felicitări de admirație. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Tragedie în lumea muzicii! Un artist a murit la doar 46 de ani

Cum s-au cunoscut Laurențiu Duță și Ianula?

Laurențiu a povestit, în urmă cu ceva timp, care a fost povestea dintre el și frumoasa lui soție. 

„Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a – a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam şi o salutam.

Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea, în secret, mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mică vedetă a şcolii. Cântam la chitară şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că, din când în când, mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu, ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică.
De atunci, din 1993, am rămas împreună”
, a povestit Laurenţiu Duţă.