Cum a ajuns să arate astăzi rivala băieților de la 3 Sud Est în anii 2000 

Author: Denisa Avram
Actualizat: 26 iul 2022, 16:05
Trupa Genius facea furori pe scena muzicala romaneasca a anilor 2000

Genius a fost una dintre cele mai populare trupe românești a anilor 2000. Iată cum arată și cu ce se ocupă acum Oana Vincu, solista trupei.

Oana Vincu a făcut parte din trupa Genius,  alături de Cezar și Ovidiu Hălmăgean. Ei au fost activi pe piața muzicală în perioada 1996-2001, când au reușit să cucerească publicul cu piese precum „Macho Man”, „Vara”, „Cheful”, „Orașul trist” și „Ciocolata.” După destrămarea trupei, fiecare membru a decis să o ia pe căi de viață diferite. Iată cum arată și cu ce se ocupă acum Oana din trupa Genius. 

Cum arată acum Oana Vincu din trupa Genius

Implicarea Oanei Vincu în muzică a fost o pas natural în viața ei, având în vedere faptul că face parte dintr-o familie de artiști. Tatăl Oanei, alături de fratele său, a fondat grupul „Virtuozii Banatului.” 

Chiar și după destrămarea trupei Genius, Oana Vincu și Cezar Hălmăgean au continuat să formeze un cuplu. Astfel, ei au mai avut diverse proiecte comune, în timp ce trăiau în America.

După o perioadă, Oana a decis să se întoarcă în orașul ei natal, Timișoara. Oana Vincu este absolventă a Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara și momentan prefesează ca instructor de canto. 

Oana Vincu a făcut parte și din distribuția unui musical,  Romeo și Julieta, în care a jucat rolul lui Lady Capulett. 

Oana nu a renunțat complet, însă, la lumea muzicii.

În 2014, Oana ea a lansa piesa „Patul gol”, în colaborare cu Gabriel Cotabiță.

„Visul meu a fost să fac un duet cu un artist mare al României cu cântecele căruia am copilărit”, a declarat Oana Vincu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Mihai de la 3 Sud Est s-a vindecat de COVID cu ivermectină: „Mi s-au dat doar 5% şanse de supravieţuire”

„Totul a început să se clatine, atunci când oboseala și-a spus cuvântul. Aveam foarte multe concerte, de multe ori, două sau trei pe zi, mai ales în timpul verii, pe litoral. Nu a fost deloc ușor pentru niște copii, care terminaseră liceul și poate nu fuseseră plecați de acasă mai mult de o săptămână, două, pe timpul vacanțelor de vară.

Nu am mai continuat, pentru că am decis de comun acord să ne oprim.

Nu au fost certuri legate de bani, precum s-a vehiculat în presă. ”, a declarat Oana Vincu pentru  ziare.com,  în legătură cu despărțirea trupei. 

Citeste si: Dan Bittman trece prin cea mai grea perioadă din viața lui. Artistul este înglobat în datorii: ”A rămas fără bani...”

Citeste si: Laurentiu Duta, primele declaratii dupa ce a suferit de COVID-19! Artistul se vaccinase cu prima doza de AstraZeneca inainte de a se imbolnavi!

 

Taguri: