Laurentiu Duta, primele declaratii dupa ce a suferit de COVID-19! Artistul se vaccinase cu prima doza de AstraZeneca inainte de a se imbolnavi!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 apr 2021, 15:11
Laurentiu Duta a fost infectat cu COVID-19.
Sursa: Instagram

Indragitul Laurentiu Duta de la 3 Sud Est s-a infectat cu COVID-19, insa din fericire artistul a suferit o forma mai usoara a bolii.

Laurentiu Duta, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est a fost diagnosticat cu COVID-19 in urma cu doua saptamani. Insa nu a suferit o forma grava a bolii si nu a avut nevoie de spitalizare, ci a stat izolat, tratandu-se acasa conform prescriptiilor medicale.
Vestea a fost confirmata chiar de catre managerul trupei 3 Sud Est, in cadrul unei emisiuni TV, care a precizat faptul ca artistul se simte bine in prezent si mai mult decat atat a si iesit deja din perioada de izolare si isi va relua proiectele muzicale.

Laurențiu Duta s-a infectat cu COVID-19, dupa prima doza de vaccin AstraZeneca!

Recent, Laurentiu Duta, dupa ce a iesit din perioada de izolare, a facut cateva declaratii despre starea pe care a resimtit-o in perioada celor 14 zile, in care stat izolat si s-a tratat corespunzator acasa, preferand sa pastreze discretia.

Potrivit fanatik.ro, artistul a marturisit ca a avut o forma mai simpla a bolii si crede ca acest lucru s-a datorat faptului ca fusese vaccinat cu prima doza de AstraZeneca inainte de a se infecta cu COVID-19.

"Am trecut prin Covid. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă, după perioada de izolare. Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome.", a spus artistul.

Totodata Laurentiu Duta a subliniat faptul ca nu va renunta la imunizarea cu cea de-a doua doza de vaccin, chiar daca a trecut deja prin boala si se simte bine, deoarece crede ca vaccinare reprezinta singura cale de a

lupta impotriva nemilosului virus.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstaZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt."

, a mai adaugat artistul.

Si colegul lui de trupa, Mihai Budeanu a fost infectat cu COVID-19, la sfarsitul anului trecut, insa acesta a suferit o forma mult mai grava a bolii si a fost internat in stare critica la ATI. Dar in cele din urma Mihai si-a revenit si a depasit cu bine boala teribila.

Citeste si: Un cunoscut artist este infectat cu Covid-19! Se află în stare gravă la ATI

Citeste si: Laurentiu Duta, drumul spre celebritate: ”Am creat trupa 3 Sud Est la o placinta şi un iaurt!”