Laura Cosoi critică sistemul sanitar după ce și-a pierdut tatăl din cauza COVID-19: "Mi-a spus că nu poate să respire și nu vine nimeni la el"

,
Laura Cosoi
Laura Cosoi critică sistemul sanitar [Sursa foto: Facebook]

Laura Cosoi a făcut acuzații grave la adresa sistemului medical din România, după ce tatăl ei, Marius Cosoi, a murit de COVID-19.


In articol:

Laura Cosoi a adus acuzații grave cu privire la moartea tatălui său. Vedeta a povestit ce a îndurat bărbatul în spital.

Laura Cosoi
Laura Cosoi critică sistemul sanitar după ce și-a pierdut tatăl din cauza COVID-19[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Când vor fi deschise primele centre de vaccinare de tip drive-thru și cum vor funcționa? Valeriu Gheorghiţă a dat toate detaliile

Laura Cosoi, acuzații grave despre moartea tatălui său

La acel moment, însărcinată fiind, actrița s-a supărat foarte tare pe el când a auzit la ce s-a gândit părintele ei. Vedeta a povestit că tatăl ei și-a prevestit moartea încă de la începutul pandemiei.

" De când am auzit de Covidul ăsta, tata mi-a spus: „eu o să mor de Covid!” Avea și diabet el.

Eu m-am enervat, fiind și însărcinată, i-am închis telefonul. I-am zis: "cum poți sa vorbești așa când eu sunt însărcinată? Nu te gândești și la mine?".

Plângeam întruna după ce închideam telefonul cu el, mă găsea Cosmin plângând. Mi se parea că este inconștient, indisciplinat. Stătea la curte și se tot întâlnea cu vecinii",  a dezvăluit Laura Cosoi în cadrul unui podcast.

La acea vreme, vedeta a explicat că a încercat să găsească un vaccin pentru părintele ei. Șocul mare a fost când a primit vestea că Marius Cosoi a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

" Începusem să mă interesez deja de vaccin pentru el. Nu dădeam de medic de familie, era foarte complicat, el fiind în Iași. Apoi m-a sunat să-mi spună că are Covid, am avut un șoc.

El, cu o săptămână înainte, fusese în spital internat pentru că diabeticii au un consult la un an, foarte complex. M-a sunat că analizele nu erau bune, diabetul își făcea de cap", a mai spus vedeta.

Laura Cosoi, acuzații la adresa sistemului sanitar

Printre mărturisirile pe care le-a făcut, Laura Cosoi a făcut acuzații la adresa sistemului sanitar din România. Aceasta a povestit că tatăl ei ar fi rămas rapid fără gust și când ar fi început să tușească avea saturația 93-92. La câteva zile, acesta ar fi fost internat în spital, iar medicii l-ar fi condus să facă raze la plâmâni pe scări, pentru că nu era lift. Mai apoi, Marius Cosoi ar fi sunat-o și i-ar fi spus că simte că nu poate respira și că nu vine nimeni la el. 

Citeste si: Vaccinul AstraZeneca nu va mai fi administrat femeilor sub 60 de ani, cu risc de tromboză. Unde a fost luată decizia?

"La început a zis că-l doare capul, că l-a prins răceala, era luni. Miercuri i-au dispărut gustul și mirosul, joi a făcut test și a ieșit pozitiv. Părea asimptomatic, părea că putea să ducă boala pe picioare. A început să și tușească, avea saturația 93-92. Luni seara l-am internat în spital. Marți l-au dus să facă raze la plămâni și l-au pus să urce vreo câteva etaje, că nu era lift. M-a sunat de la spital să-mi spună că el nu poate să respire și că nu vine nimeni la el", a spus artista.

Actrița a dezvăluit că i s-a spus să caute un pat ATI, însă a găsit doar un pat pe secție la Matei Balș. Din nefericire, Marius Cosoi a fost răpus de coronavirus.  

" Nu se putea da jos din pat, că avea masca și a făcut o decompensare foarte urâtă. I-a scăzut saturația la 75 și a făcut atac de panică. Am sunat la medici și mi-au zis ca așa e protocolul, nu intrau decât de două ori pe zi la el! Tata suna și îmi spunea: „ajută-mă că mor, nu pot să respir!” Atunci m-a sunat doctora și mi-a zis să caut un pat la ATI în țară, pentru că ei nu mai aveau. Nu am găsit pat la ATI, am găsit un pat pe secție la Matei Balș. Aici a stat o săptămână și nu i-au mai dat voie să vorbească la telefon. Era pe două surse de oxigen. El ducea o luptă să trăiască. Într-un final a suferit un stop cardio respirator. S-a întâmplat foarte repede. Mă gândesc că e bine că nu a suferit, totuși", a conchis Laura Cosoi.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Laura Cosoi, din nou însărcinată. Vedeta a dat toate detaliile: "Rita va avea..."

Video| Fostul avocat al lui Trump, Rudy Giuliani: 'Începem să trăim într-un stat fascist'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lidia Buble, goală pe instagram! Imaginea care a încins imaginația fanilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies