Lacrimi si durere. Parintii fetitei inecate in fosa septica isi plang copila VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:10

O nenorocire petrecuta la o scoala din Viisoara, judetul Dambovita, a socat intreaga tara. O fetita in varsta de 8 ani s-a inecat in fosa septica a scolii.

Intamplarea a avut astazi, 12 martie, intr-una dintre pauzele de la scoala. Fetita decedata impreuna cu alte doua colege se jucau in apropierea toaletei scolii. La un moment dat, placile de beton au cedat, iar cele trei fetite au cazut in fosa septica. Doua dintre ele au fost salvate imediat de cadrele institutiei. Din cauza socului, fetitele salvate nu au mentionat ca impreuna cu ele se juca si Alexandra, fetita inecata.
Abia cand invatatoarea a facut prezenta in clasa s-a remarcat lipsa ei. Au intuit ca absenta fetitei trebuie sa aiba legatura cu incidentul petrecut in toaleta scolii. Ulterior, pompierii au scos-o pe Alexandra din fosa septica, insa, era prea tarziu. Nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Parintii si intreaga comunitate o plang pe Alexandra. Cine, insa, este vinovat de aceasta nenorocire? Autoritatile arunca vina dintr-o parte in alta.
Directoarea scolii sustine ca firma care a executat constructia toaletei este de vina. "Era o placa de beton de 20 de cm. Noi nu am stiut ca marginea care sustine aceasta placa este foarte ingusta", a declarat directoarea scolii la" Drept la tinta

 

Taguri: