Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 feb 2023, 18:00

Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick

Sursa: Captură KANAL D

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

În ultima ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea

Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Nona trece printr-un carusel de emoții după cina pe care a avut-o cu Patrick în camera roșie. Deși a sperat că totul va merge bine, se pare că, pentru concurentă, a fost o întâlnire seacă, în care nu a simțit niciun fel de emoție reală de la Patrick. 

Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick

În începutul discuției, Nona l-a întrebat pe Patrick cu ce părere a plecat de la cina pe care au avut-o în camera roșie. 

„Cu o părere foarte bună, mi-a plăcut foarte mult, îmi pare rău că, din cauza emoțiilor, n-am putut să mănânc din paste nici eu, nici tu. În schimb, am avut niște discuții care mie mi-au plăcut și începem tot mai mult să ne cunoaștem, din ce

simt eu”, a răspuns Patrick.

Citește și: Nona și Patrick se vor bucura de prima cină romantică, în Casa iubirii! „Sărutul tău m-a luat prin surprindere!” Aflați dacă cei doi vor forma un cuplu, dar și ce scandal teribil va izbucni în casa băieților, vineri, 3 februarie, de la 10:00 și 16:30!

Aceeași întrebare i-a pus-o și Patrick Nonei, dar răspunsul concurentei a fost

total diferit, marcând o „despărțire” chiar înainte ca o relație să înceapă măcar.

„Părerea mea este în felul următor: te rog frumos să fii sigur și sincer cu tine însuți, nu sunt de vârstă ca să mă poți duce de nas, mi-am dat seama că nu ești sincer deloc și-mi pare rău de chestia asta. Sunt niște afirmații pe care le simt, le-am trăit în camera roșie și, cu siguranță, nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși, și îmi pare foarte rău că am dat greș”, a răspuns Nona.

Patrick nu înțelege de ce Nona spune că este fals, iar Ionuț, de asemenea, îi confirmă că nimeni nu înțelege nimic și că trebuie să argumenteze mai mult.

„A fost sărutul în camera roșie... există o chestie de conexiune, știți? Știți foarte bine. Radu, o ai pe Cristina aici, în casă, fiecare dintre noi știm ce-i această conexiune și dorința de a săruta sau de a cuprinde sau de a fi alături de acea persoană. Din păcate, eu nu am simțit aproape nimic, chiar dacă mă ținea de mână. 

Mi-am dorit foarte mult să avem această cameră, să te pot cunoaște mai bine, și le mulțumesc producției, mulțumesc la toți care m-au susținut și care mi-au dat posibilitatea să văd cu adevărat ce îți dorești. Un sfat, nu te condamn, dar fii tu și fă pașii spre acea fată cu care ți-ai dori să fii, nu doar pentru emisiune, că poți să pleci de aici fericit”, a mărturisit Nona, tremurând de emoție.

În continuare, Patrick susține că nu înțelege de ce Nona a crezut că este fals cu ea.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

„Am simțit-o, am văzut-o în ochii tăi, în atingeri. Nu vreau să vorbesc foarte mult, nu vreau să condamn, vreau doar să te rog să fii sincer cu tine”, a declarat Nona.

Citește și: Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

„Eu sunt sincer, și când am decis să vin spre tine am simțit că îmi placi”, i-a mărturisit Patrick.

„Sunt foarte multe chestii care se bat cap la cap. Îndreptarea spre Natalia, și după conversația ta cu familia ta ți-ai schimbat părerea, te-am întrebat dacă a avut o influență careva din familia ta și anturajul tău și mi-ai spus că da, adică te-a influențat să mergi înainte. 

Bianca te-a întrebat de acel sărut care a fost în camera roșie, tu nu ai avut cuvintele la tine deloc. A fost sec. Ce s-a întâmplat la cină, aceeași poveste, sec. Îmi pare foarte rău că așa a decurs, eu nu-mi doresc mai departe cunoașterea cu tine, îmi cer scuze, a fost ceva frumos”, a explicat Nona.

Fetele și băieții justifică modul în care s-a comportat Patrick

Chiar dacă Nona i-a spus pe față că este fals, băieții și fetele din casă spun că, probabil, Patrick era emoționat și este, de fel, stângaci, acesta fiind motivul pentru care Nona nu a simțit o conexiune mai profundă din partea lui. 

„Eu vreau doar să spun că în ultima perioadă chiar am simțit că mă apropii de tine, chiar am simțit că-mi placi, chiar aș fi mers pe același drum cu tine și nu mi se pare că am făcut absolut nimic, sincer, dar dacă tu nu ai rezonat cu mine în sensul ăsta, îți mulțumesc din suflet că mi-ai spus și e ok, stai liniștită, că nu mă supăr, ai spus sincer tot ce s-a întâmplat, apreciez”, a mărturisit Patrick.

„Am plecat din camera roșie cu total alt gând, nu mă așteptam să ai discursul ăsta, m-aș fi așteptat să-mi spui la cină chestiile astea, adică ar fi fost mult mai frumos, zic eu, dar este ok și așa, că până la urmă nu mă ascund de nimeni, și asta este”, a mai spus Patrick, dezamăgit de situație.

Mihaela și Robert au avut prima escapadă romantică. Cum a decurs prima lor întâlnire în afara casei:”Aș merge oriunde cu tine”

După toate cele auzite, Bianca spune că Nona a concluzionat că Patrick face tot ce face doar pentru afirmare personală și de dragul emisiunii. La rândul lui, Ionuț încerce să medieze lucrurile, spunând că poate între Nona și Patrick doar nu există conexiune, dar băieții îl apără pe Patrick pentru că știu că acesta chiar o place pe Nona cu adevărat. 

Din păcate, drumul pe care ar fi trebuit să-l parcurgă Nona și Patrick, împreună, s-a oprit aici. 

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”