La mulți ani, Viviana Sposub! „O vârstă la care ma simt cu adevărat femeie” Iată ce surpriză de proporții i-au pregătit iubitul ei, George Burcea și sora sa, Bianca, în platoul emisiunii Dimineața cu noi

,

Viviana Sposub, aniversata zilei la Dimineața cu noi! Vedeta a fost copleșită de surprize de suflet și de multe emoții!


In articol:

Viviana Sposub a intrat de curând în familia Kanal D, în rolul de prezentator al matinalului „Dimineața cu noi”, alături de Bursucu, George Tănase și Patrizia Paglieri, iar publicul a primit-o cu brațele deschise și a îndrăgit-o încă de la primele ei apariții pe micile ecrane datorită talentului și a frumuseții ei răpitoare.


În fiecare zi, de luni până vineri, la Dimineața cu noi, Viviana Sposub prezintă cele mai noi informații despre starea vremii în România, rubrica Horoscop și primește invitați de seama în platou.

La mulți ani, Viviana Sposub! „O vârstă la care mă simt cu adevărat femeie”

În ediția de astăzi a emisiunii Dimineața cu noi, Viviana Sposub și-a sărbătorit ziua de naștere alături de colegii ei, care au întâmpinat-o cu cele mai calde urări, un superb buchet de flori și i-au cerut să țină un scurt discurs cu ocazia aniversării sale. Vizibil emoționată, la împlinirea vârstei de 25 de ani, Viviana a mărturisit că se simte foarte fericită alături de colegii ei, pe care îi consideră a două ei familie.

„Dragii mei, să știți că sunt foarte fericită că îmi sărbătoresc ziua alături de voi! Ați devenit a două mea familie și chiar îmi face plăcere să mă trezesc alături de voi! E o vârstă pe care am așteptat-o, să zic așa! O vârstă la care mă simt cu adevărat femeie și sper să nu plâng pentru că vreau să fiu fericită de ziua mea! Deci să nu mă faceți să plâng! Chiar aseară stătea și eram puțin tristă gândindu-mă la lucrurile pe care nu le-am realizat până la vârstă asta și pe care mi

le propusesem! Copii, casă... de astea! Dar astăzi când m-am trezit am fost foarte fericită și mi-am dat seama că trebuie să fim recunoscători pentru tot ce ni se întâmplă în viață noastră acum! Mai degrabă trăiești clipă!”, a spus Viviana Sposub.

Surprizele însă nu au contenit pentru frumoasă Viviana Sposub de ziua ei de naștere. La un moment dat în platoul emisiunii Dimineață cu noi și-au făcut apariția iubitul ei, George Burcea, care i-a adus un delicios tort, dar și Bianca, sora ei, care i-a adus un superb buchet de flori. Cei trei, Viviana, George Burcea și Bianca au acceptat să participe la un joc inedit.

În cele din urmă, Viviana a mai avut parte de o surpriză de proporții, atunci când în platou și-a făcut apariția Dan Bursuc. Celebrul compozitor i-a adus un imens buchet cu 101 trandafiri și bujori și i-a creat mari emoții Vivianei, care i-a mulțumit pentru faptul că a văzut strălucirea din ea din punct vedere muzical și a ajutat-o să se lanseze în muzică.

Citeste si: Viviana Sposub, detalii uluitoare din culisele poveștii sale de dragoste cu George Burcea, la Dimineața cu noi! „Dacă te iubește nu are cum să nu te respecte” Iată care sunt ingredientele secrete pentru o relație perfectă!

Citeste si: Viviana Sposub, Bursucu și George Tănase, amintiri hazlii din copilărie! „Primul tău pupic a fost de 1 iunie” Ce întâmplări uluitoare au trăit de Ziua Copilului, cei trei prezentatori de la Dimineața cu noi

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Horoscopul pentru astăzi cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 20 iunie 2022. „Este o zi foarte bună pentru cei care dau examene” Iată ce se întâmplă cu fiecare...

Adrian Năstase: Linia de demarcație devine explozivă! Rusia merge spre Vest și România este în zona de contact

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Previziunile zilei cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 16 iunie 2022. „Nu prea sunt plăcute aspectele!” Iată care sunt cele mai afectate zodii astăzi!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies