Previziunile zilei cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 16 iunie 2022. „Nu prea sunt plăcute aspectele!” Iată care sunt cele mai afectate zodii astăzi!

,
dimineata cu noi

Astrologul Madalina Manole a adus cele mai noi previziuni pentru zodii, la Dimineata cu noi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Astăzi la Dimineața cu noi, astrologul Mădălina Manole a prezentat cele mai noi previziuni pentru zodii. Iată ce ne așteaptă astăzi!


In articol:

În ediția de astăzi a emisiunii Dimineața cu noi, Viviana Sposub a avut-o din nou invitată în platou, în cadrul rubricii Horoscop, pe astrologul Mădălina Manole, care

a prezentat cele mai noi previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Previziunile zilei cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 16 iunie 2022. „Nu prea sunt plăcute aspectele!”

Viviana Sposub a fost curioasă să afle ce anume se întâmplă astăzi cu zodia ei, Gemeni, deoarece auzise că aspectele nu sunt atât de bune pentru ziua de joi. Astrologul Mădălina Manole a subliniat faptul că într-adevăr previziunile de azi nu sunt prea bune, astfel că mulți nativi se vor confrunta cu probleme. Iată ce se va întâmpla cu toate zodiile astăzi:

„Aspectul tensionat pe care îl formează astăzi Soarele cu Neptun ne atrage atenția că în aer plutește confuzia și putem fi ușor de păcălit și mințit! Nu este o zi bună pentru a lua decizii și a bate palmă în negocieri!”, a spus astrologul Mădălina Manole.

Berbec

S-ar putea să nu fii atent la ceea ce ți se spune sau să înțelegi greșit mesajele și tu la rândul tău poți transmite informații eronate! Așa că ai grijă la comunicare azi!

Taur

Ești tentat să faci cheltuieli cam mari și problema este că poți cumpără lucruri inutile sau care sunt în oferte false! Nu da bani cu împrumut nici măcar prietenilor și ai mai multă grijă unde îți ții portofelul!

Citeste si: Horoscop zilnic joi, 16 iunie 2022. Sfatul zilei: fii implicat! Succes uriaș pentru o zodie, mari probleme pentru o alta!

Gemeni

Ești destul de confuz cel mai probabil în privința unei situații profesionale așa că nu lua decizii! Dacă ai avut așteptări prea mari s-ar putea să te simți dezamăgit! Totodată ai grijă să nu faci vreo gafă care să-ți afecteze imaginea!

Rac

S-ar putea să fii nevoit să faci un compromis și asta să te demoralizeze pe moment! Ai grijă la tendința de a prelua stările celor din jur sau la tendința de a te victimiza din nimicuri!

Leu

Nu-ți acordă încrederea necunoscuților și fii mai circumspect chiar și cu prietenii! S-ar putea că o persoană apropiată să te dezamăgească ca urmare a lipsei de moralitate de care da dovadă!

Fecioară

Ai mare grijă la propunerile profesionale care ți se fac pentru că multe pot fi înșelătoare! Totodată ai grijă la reputația ta pentru că nu e exclus că cineva să te vorbească pe la spate! Un haos asemănător poate ieși la suprafață și în relația cu partenerul de viață!

Balantă

Astrele te sfătuiesc să cauți compania persoanelor optimiste! S-ar putea să fii dezamăgit de niște colegi, sau de o situație profesională și vei avea nevoie să vezi doar partea plină a paharului!

Scorpion

Azi ești mai suspicios, poate și nesigur pe sentimentele tale și nu este exclus să faci o crize de gelozie nefondate! Pe de altă parte evita investițiile riscante care te pot lasă cu contul gol!

Săgetător

Devii destul de vulnerabil în față anumitor persoane și asta te agită peste măsură! În cuplu sau într-o negociere nu vezi lucrurile clar! Așa că nu lua decizii radicale! S-ar putea să fii dezamăgit de o persoană apropiată!

Capricorn

Nu te aștepta că toți colegii să te înțeleagă și să-ți aprobe toate ideile pe care le ai! Nici tu nu te poticni în părerile altora despre ține! Totodată nu te lasă păcălit de o oferta profesională!

Vărsător

Ești tentat a scoți bani din buzunar pentru a-ți satisface niște pofte destul de costisitoare! Evita speculațiile financiare pentru că riscul de pierderi este foarte mare!

Pești

Ai grijă la cum interpretezi un mesaj primit și la cum transmiți o informație mă departe, s-ar putea a fii tentat să distorsionezi adevărul! Totodată fii mai prudent dacă te urci la volan astăzi!

Citeste si: Horoscop chinezesc joi, 16 iunie 2022: Zodiile cărora destinul nu le va dezamăgi așteptările

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Horoscop zilnic vineri, 17 iunie 2022. Sfatul zilei: fii optimist! O zodie primește bani mulți, Scorpionii au probleme de sănătate

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Gogoși pufoase. Rețeta specială a Patriziei Paglieri la Dimineața cu noi. Iată de ce ingrediente aveți nevoie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies