Gogoși pufoase. Rețeta specială a Patriziei Paglieri la Dimineața cu noi. Iată de ce ingrediente aveți nevoie

,
Gogoși pufoase. Rețeta specială a Patriziei Paglieri la Dimineața cu noi. Iată de ce ingrediente aveți nevoie

Gogoși pufoase. Rețeta specială a Patriziei Paglieri la Dimineața cu noi. Iată de ce ingrediente aveți nevoie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Patrizia Paglieri a pregătit astăzi la Dimineața cu noi gogoși pufoase. Rețeta specială a bucătarului.

Gogoșile sunt desertul copilăriei, cu toții ne-am delectat cu aceste bunătăți pregătite de bunici, astfel, Patrizia Paglieri s-a gândit ca astăzi să facă tradiționalele gogoși pufoase la Dimineața cu noi.

Rețeta de gogoși a Patriziei Paglieri

Dacă în ultimele săptămâni, Patrizia Paglieri ne-a obișnuit cu unele dintre cele mai sofisticate rețete din cariera sa de bucătar, ei bine, astăzi, chef s-a gândit să aducă un pic în emisiune gustul copilărie și a pregătit gogoși pufoase.

Gogoșile sunt cel mai adesea asociate cu copilăria petrecută la bunici. Gustul lor aromat ne amintesc cu drag de momentele lipsite de griji și de momente de tihnă.

Gogoși pufoase. Rețeta specială a Patriziei Paglieri la Dimineața cu noi. Iată de ce ingrediente aveți nevoie

Gogoși pufoase. Rețeta specială a Patriziei Paglieri la Dimineața cu noi. Iată de ce ingrediente aveți nevoie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Olivia Addams, românca cu un succes răsunător în Polonia. Cum a ajuns să aibă 1, 2 milioane de urmăritori pe Tik Tok

Viviana Sposub a intrat în bucătărie pentru a „fura” meseria Patriziei și să afle cum se pregătesc gogoșile.

Viviana: Ce gătim astăzi?

Patrizia Paglieri: Viviana, astăzi facem gogoși.

Viviana: Ce surpriză și pentru băieți.

Patrizia Paglieri: Am topit 10 grame de drojdie în lapte călduț și acum lucrez un pic și apoi pun ouă, 3-4 ouă, vedem. 70 de grame de unt, 50 de zahăr, o coajă de lămâie.

Viviana: Le facem simple sau adăugăm gem sau ciocolată.

Patrizia Paglieri: Simple!

De asemenea, așa cu și-a obișnuit telespectatorii, dar și colegii, chef pregătește și a doua rețetă, care este un pic mai exotică. S-a decis să facă rulouri de somon cu brânză și mărar, pe pat de rucola, o gustare potrivită pentru această perioadă, mai ales că afară este foarte cald și trebuie să fim foarte atenți la ceea ce mâncăm. Alimentația trebuie să joace un rol important în viața noastră, de aceea trebuie să acordăm o atenție sporită alimentelor pe care le consumăm.

Citeste si: Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 15 iunie 2022. „Astăzi avem aspecte bune” Iată previziunile pentru fiecare zodie transmise de astrologul Mădălina Manole!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Mantea, primele declarații despre descalificările de la Casa Iubirii. Ce spune prezentatoarea TV despre cei care au încălcat până acum regulamentul reality-show-ului

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Andreea Mantea, primele declarații despre descalificările de la Casa Iubirii. Ce spune prezentatoarea TV despre cei care au încălcat până acum regulamentul reality-show-ului

Olivia Addams, românca cu un succes răsunător în Polonia. Cum a ajuns să aibă 1, 2 milioane de urmăritori pe Tik Tok

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies