Andreea Mantea, primele declarații despre descalificările de la Casa Iubirii. Ce spune prezentatoarea TV despre cei care au încălcat până acum regulamentul reality-show-ului

,
Andreea Mantea vorbeste despre descalificarile de la Casa iubirii

Andreea Mantea, primele declaratii despre descalificarile de la Casa iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Andreea Mantea a vorbit in exclusivitate pentru kanald.ro despre parcursul unor concurenti in cadrul emisiunii Casa Iubirii.


In articol:

Andreea Mantea a avut parte de multe surprize de-a lungul reality-show-ului Casa Iubirii desi nu au trecut decât trei luni de la începerea lui. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a asistat la numeroase răsturnări de situație, la multe intrigi și multe tentative de formare a unor cupluri.

Mai mult, vedeta a fost martora și unor descalificări care au avut loc din cauza nerespectării regulamentului de către concurenți.

Citeste si: Manuela Oprișiu și-a creștinat fetița. Tatăl micuței, marele absent de la eveniment: "Cine nu este lângă noi, nu merită să facă parte din viața Ozanei!"

Andreea Mantea, mesaj neașteptat la primele ore ale dimineții. Ce le-a transmis vedeta internauților:”Este în propriile mâini”

Andreea Mantea, mesaj neașteptat la primele ore ale dimineții. Ce le-a transmis vedeta internauților:”Este în propriile mâini”

[Sursa foto: Instagram Andreea Mantea]

Andreea Mantea, declaratii in premiera despre descalificarile de la Casa Iubirii

Andreea Mantea a vorbit în exclusivitate despre acest aspect din cadrul reality show-ului și crede că mulți cei care au intrat acum în competiție s-au lecuit de aceste întrevederi fie ele nocturne, la mare sau la munte deoarece risca pe barba lor. Nu pot să spun că m-am atașat de ei, însă ciuda pe care o simt acum nu este pentru atașamentul meu fata de ei. Asta e altceva, nu este ciuda, ci părere de rău, însă ciuda asta pentru faptul că puteau mai mult.  Erau copii buni, citiți, umbrati prin lume, nu stiu, mi-e ciuda rău. Au fost oameni mișto și a trebuit să luam aceasta decizie pentru că au crezut ei că au găsit cheia succesului și îmi pare tare rău. Vin alții și alții, însă daca aveam niste indoili, alta era situația. Însă nu era cazul. 

Citeste si: Flavius a dat-o uitării definitiv pe Dori! Fostul concurent de la Casa Iubirii, primele detalii despre noua cucerire din India

Andreea Mantea a uitat pentru o zi de dieta! Cu ce s-a răsfățat prezentatoarea TV Andreea Mantea a uitat pentru o zi de dieta! Cu ce s-a răsfățat prezentatoarea TV

Andreea Mantea a uitat pentru o zi de dieta! Cu ce s-a răsfățat prezentatoarea TV

[Sursa foto: Facebook Andreea Mantea]

Ce spune Andreea Mantea despre cei care fug de iubire

Andreea Mantea a mai spus că rolul ei în emisiune este acela de a-i face pe concurenți să aibă curajul să își declare sentimentele, să nu le mai fie frica de ce spun: "Trebuie să spună, ce atâta analiza. Sunt foarte speriați și au traume. Ai neîncredere în tine? Lasă-te purtat de dragoste. Ar trebui să nu mai fim atât de rai să insistam într-o relație daca nu merge. Păcat de cei care fac asta și nu se lasă învăluiți de iubire, a mai declarat Andreea Mantea.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Andreea Bănică, momente de panică în vacanță! Artista și-a pierdut băiețelul: ”Am pus tot hotelul pe roate, toată lumea era în picioare”

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Alina Sorescu, succes remarcabil pe plan profesional, în ciuda divorțului controversat în care este implicată. Iată cu ce se mai ocupă vedeta în această perioadă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies