Ce se întâmplă, de fapt, între George Burcea și Viviana Sposub. Secretul relației lor. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva

Author: Madalina Maftei

Ce se întâmplă, de fapt, între George Burcea și Viviana Sposub. Secretul relației lor. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva

George Burcea a făcut dezvăluiri incredibile despre relația cu Viviana Sposub. Cum reușesc cei doi să aplaneze tensiunile din viața de cuplu?

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani. Relația lor a evoluat frumos și pare a fi una solidă, însă recunosc că au și momente în care nu este totul lapte și miere, iar divergențele își fac loc și în relația lor.

George Burcea, secretul care stă la baza relației lui cu Viviana Sposub 

Actorul a dezvăluit că au existat, de-a lungul celor doi ani de relație, și momente tensionate între el și Viviana Sposub, dar au reușit să treacă cu brio peste ele.

Acesta a mai precizat că el și iubita lui au învățat să gestioneze divergențele, iar cea mai bună soluție este să lase unul de la celălalt în astfel de situații.

"Ca în orice cuplu, există discuții în contradictoriu. O dată cedez eu, o dată ea, sau de două ori eu, o dată ea. Am reușit să găsim calea de mijloc, încât să conștientizăm ce nu e bine.

Mie îmi place ce se întâmplă în relația noastră. 
După o discuție aprinsă, nu lăsăm supărarea să se ducă la nesfârșit.  Și acesta poate fi un secret al unei relații reușite. Ok, te cerți, pleci, iei o țigară, o cafea, apoi spui iartă-mă, n-am știut, etc. Cu cât sunt mai calde lucrurile, cel puțin în cazul nostru, cu atât se rezolvă mai repede. Dacă lași în tine, te macină.",
a declarat George Burcea, pentru playtech.ro.

Citeste si: Viviana Sposub și Bursucu, surprinși în ipostaze de senzație la Dimineața cu noi! „Eu respirație bușon la bușon nu știu să fac! Dar pot să încerc” Iată ce indicații de pomină a primit Viviana pentru prezentarea Horoscopului!

George Burcea a fost întrebat dacă plănuiește să facă pasul cel mare alături de frumoasa prezentatoare, acesta a dezvăluit, așa cum a făcut-o de fiecare dată, că își dorește o familie alături de ea, însă vrea să ia totul pas cu pas, căci anumite probleme din trecut trebuie rezolvate, înainte să ia această decizie.

  "Relația noastră e oficializată de când am ieșit din fermă. Pasul următor nu știm când îl vom face. Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu. Dar cel mai important e că noi ne iubim. Așa cum în fermă am luat lucrurile pas cu pas, după doi ani de relație, lucrurile se iau tot pas cu pas. Mai devreme sau mai târziu, vom face și acel mare pas.", a mai spus George Burcea. 

Citeste si: Viviana Sposub, Bursucu și George Tănase, amintiri hazlii din copilărie! „Primul tău pupic a fost de 1 iunie” Ce întâmplări uluitoare au trăit de Ziua Copilului, cei trei prezentatori de la Dimineața cu noi

 

 

Dimineața cu noi, 23 iunie 2022. Rețeta Patriziei Paglieri de salată cu baby spanac, mere și nuci. Ingredientul care oferă preparatului un gust aparte

 

 

 

 


Cookies