George Burcea, accident fără precedent în propria casă! Incredibil ce a pățit actorul într-un moment de neatenție

,
George Burcea

George Burcea, accident fără precedent în propria casă! Incredibil ce a pățit actorul într-un moment de neatenție

[Sursa foto: Instagram George Burcea]

George Burcea, în vârstă de 33 de ani, cunoscut actor, dar și partener de viață al Vivianei Sposub, a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut


In articol:

George Burcea, cunoscutul actor român și partener de viață al Vivianei Sposub, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” și actuală prezentatoare a emisiunii matinale „Dimineața cu noi”, de la Kanal D, a avut, în urmă cu câteva ore, un accident casnic destul de nefericit.

Iată ce a pățit actorul.

George Burcea, accident nefericit din neatenție. S-a întâmplat în propria casă

Cu câteva ore în urmă, George Burcea a avut parte de un accident din neatenție. Actorul este un soț bun pentru Viviana Sposub și un tată excepțional pentru fetițele lui și, de asemenea, se implică în activitățile casnice, astfel că s-a hotărât să prepare ceva de mâncare. 

Citeste si: EXCLUSIV! Cum reușește Viviana Sposub să nu se îngrașe: "Nu țin regim. O viață am, vreau să mănânc și să mă simt bine!"

Din nefericire, George Burcea și-a tăiat degetul în timp ce toca leuștean, lucru care i-a îngreunat terminarea preparatului.

George Burcea

Cuțitul cu care s-a tăiat George Burcea

[Sursa foto: Instagram George Burcea]

„Vi s-a întâmplat ca un cuțit să nu taie bine leușteanul/carnea/morcovul etc., dar, în schimb, să taie perfect un deget?”, a fost mesajul transmis de George Burcea pe Instagram, alături de o fotografie cu leușteanul pe tocător și cuțitul cu care și-a accidentat degetul. 

Ce făcea George Burcea înainte să aibă cariera în actorie: „Pentru 50 de lei pe oră”

George Burcea

Ce făcea George Burcea înainte să aibă cariera în actorie: „Pentru 50 de lei pe oră”

[Sursa foto: Instagram George Burcea]

Invitat alături de iubita lui, Viviana Sposub, într-un podcast, George Burcea a mărturisit cu ce anume se ocupa înainte să fie actor și să cunoască succesul. Se pare că renumitul actor, care, în aceste momente, are ocazia să filmeze cu Tim Burton pentru un serial de pe Netflix, făcea animații la petreceri pentru copii, activitate cu care s-a ocupat nici mai mult, nici mai puțin de patru ani de zile, pentru suma de 50 de lei pe oră.

Citeste si: George Tănase, gest necugetat în prezența Vivianei Sposub la Dimineața cu noi: ”Poți să o pupi” George Burcea își va ieși din minți când va vedea imaginile

„Ai în față un om care din 2011 până în 2015 a făcut încontinuu petreceri de copii cu Mickey, mai aveam puțin și o jucam și pe Minnie, Spiderman, Superman, am prins-o și pe Elsa(...) știi care e chestia? Nu-mi plăcea când trebuia să merg Mickey, pentru că el era bărbierit, și m-am dus de câteva ori Mickey cu barbă și copiii erau «mama, nu e Mickey, că are barbă, are păr», și trebuia să mă bărbieresc. Și mergeam pentru 50 de lei pe oră, mergeam și făceam. Doamne, când stăteam 2-3-4 ore, luai două milioane și la final venea părintele și spunea «mi-a plăcut foarte mult, mai ia de aici un milion» și eram vai de capul meu, plăteam căminul, plăteam mâncare. Animație pentru copii, am făcut patru ani de zile animație pentru copii ”, a povestit George Burcea, în cadrul podcastului lui Fereșteanu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a reuşit un bărbat din Craiova să ascundă timp de un an uciderea fostei soţii. De ce rudele o credeau în viaţă

EXCLUSIV! Cum reușește Viviana Sposub să nu se îngrașe: "Nu țin regim. O viață am, vreau să mănânc și să mă simt bine!"

Elena Udrea face clarificări tăioase privind dosarul Buzăianu: Ați greșit persoana. Căutați pe acasă umbrele cu PDL

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum este relația Vivianei Sposub cu George Burcea și ce conexiune există între ei: ”Avem o relație atât de sudată”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies