Viviana Sposub, detalii uluitoare din culisele poveștii sale de dragoste cu George Burcea, la Dimineața cu noi! „Dacă te iubește nu are cum să nu te respecte” Iată care sunt ingredientele secrete pentru o relație perfectă!

,

Bursucu și George Tănase i-au lansat o provocare Vivianei astăzi la Dimineața cu noi, de a mărturisi care sunt secretele relației cu iubitul ei.


In articol:

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc de aproape doi ani o superbă poveste de dragoste. Deși au avut de înfruntat multe obstacole, cei doi îndrăgostiți au reușit treptat să își construiască o relație frumoasă și solidă, deoarece se iubesc și se respectă foarte mult.

Însă că în orice relație există și suișuri și coborâșuri, iar Viviana și George au încercat mereu să depășească mereu cu bine momentele mai dificile.

Viviana Sposub, detalii uluitoare din culisele poveștii sale de dragoste cu George Burcea, la Dimineața cu noi

Astăzi în platoul emisiunii Dimineața cu noi, Viviana Sposub a făcut câteva dezvăluiri inedite din culisele relației sale cu George Burcea. Bursucu și George Tănase i-au lansat la un moment dat provocarea de a dezvălui secretele relației cu iubitul ei. Astfel, Viviana a recunoscut că într-o relație cel mai important igredient este clar dragostea, însă de asemenea sunt la fel de importante și toate celelalte ingrediente precum respectul, comunicarea dintre parteneri.

Viviana Sposub

Viviana a făcut mărturisiri inedite in platoul Dimineata cu noi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

George Tănase: Pare că am chemat-o pe Viviana să ne spună ce planuri are de viitor! Zici că e la un interviu cu doi șefi! Ia zi-ne care este secretul relației tale?

Viviana Sposub: Lăsând glumă deoparte, contează foarte mult comunicarea! Contează foarte mult să te înțelegi cu partenerul în orice situație! Cu siguranță că se ivesc uneori ficultati!

George Tănase: Care e mai important? Dragostea sau

respectul într-o relație?

Viviana Sposub: În punctul asta al relației eu spun că dragostea, că e un proces!

George Tănase: Degeaba te iubești dacă nu te respecți!

Viviana Sposub: Dacă te iubește nu are cum să nu te respecte! Cel puțin eu asta cred! Cred că ai nevoie din toate câte puțin! Știi exact că la rețeta Patriziei! Pui și puțină sare și puțin zahăr și fructe!

Citeste si: Horoscopul zilei cu Viviana Sposub la Dimineața cu noi, 9 iunie 2022. O zodie va avea parte de mari surprize! Iată principalele previziuni de la astrologul Elena Ștefan!

Citeste si: Viviana Sposub și George Tănase au făcut senzație la SAGA Festival. Iată cum s-au distrat matinalii în weekend

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce se întâmplă, de fapt, între George Burcea și Viviana Sposub. Secretul relației lor. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva

Cine este primul român căruia i se va monta dispozitiv de supraveghere electronică

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Patrizia Paglieri a pregătit Cupe cu unt de arahide, mascarpone și amaretti, la Dimineața cu noi, 7 iunie 2022. Ingredientul minune care oferă un gust aparte preparatului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies