La ce soluție extremă a apelat un adolescent de 17 ani pentru a supraviețui 94 de ore sub dărâmături, în Turcia

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 nov 2023, 04:45

Un băiat de 17 ani din cartierul Şehitkamil din Gaziantep, grav afectat de cutremurele de luni, a supraviețuit 94 de ore sub ruine.

Adnan Muhammet Korkut a stat blocat sub ruine timp de 94 de ore, după ce blocul de cinci etaje în care locuia s-a dărâmat. Băiatul a sperat ca salvatorii să îl audă și să ajungă la el și așa s-a și întâmplat, potrivit yenicaggazetesi.com.tr.

Cum a reușit adolescentul să supraviețuiască timp de 94 de ore sub dărmături

Într-un final, echipele de salvare au auzit vocea băiatului și au făcut tot ce au putut pentru a-l salva.

Tatăl său, Mehmet Korkut, care auzise și el vocea băiatului sub moloz, nu s-a dezlipit de zonă până când nu l-au scos.

Citește și: Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, dispărută în urma cutremurelor din Turcia? Zvonurile despre dispariția îndrăgitei actrițe au împânzit presa din străinătate!

După ce l-au extras de sub blocul dărâmat, adolescentul și-a văzut tatăl, pe mama lui și fratele.

Cu toții au izbucnit în lacrimi de fericire. Băiatul a povestit că a supraviețuit bând propria urină.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mulțumesc lui Dumnezeu că ați venit”, a spus el, îmbrățișându-și mama și pe alții care încercau să ajungă la el și să-l îmbrățișeze, în timp ce era urcat într-o ambulanță. "Vă mulțumesc tuturor", a continuat el.

Citește și: Live cutremure Turcia și Siria. Numărul morților a depășit 22.000 de mii. Experții nu sunt optimiști în ceea ce privește persoanele care vor mai fi salvate

„Doamne, trimite încă un cutremur! Să pună locul ăsta la pământ”. Dorința uluitoare a două fete din Turcia, în timp ce salvatorii căutau supraviețuitori

Două fete, în vârstă de 17 și de 21 de ani, din Ankara, au intrat live pe o rețea de socializare și au început să se roage pentru ca Turcia să mai fie zguduită de un cutremur, dar care să aibă efecte mult mai dure decât cele care avuseseră loc.

„Doamne, trimite încă un cutremur în țara asta! Sper să fie încă un cutremur, să pună locul ăsta la pământ!”,  au spus cele două, în timp ce râdeau.

 

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!