Serenay Sarıkaya și-a amânat toate proiectele și s-a implicat într-o amplă campanie de ajutorare a sinistraților! „Acum este momentul, mai mult că oricând, să fim uniți!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 feb 2023, 16:17
Foto(6)

Serenay Sarıkaya s-a retras de pe platourile de filmare pentru a întinde o mână de ajutor în campaniile de sprijin pentru oamenii care au rămas pe drumuri în urma cutremurelor din Turcia! „Suntem cu toții atât de triști, obosiți și furioși.”

Serenay Sarıkaya este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din tânăra generație în Turcia. Deși are doar 30 de ani, superbă actrița a reușit să cucerească publicul încă de la primele apariții pe micile ecrane și treptat a devenit una dintre cele mai apreciate și bine cotate actrițe. De curând, renumită actrița a început un nou proiect ce se anunță unul de mare succes, în care îl are partener de platou pe îndrăgitul Kıvanç Tatlıtuğ.

Însă calamitățile abătute asupra țării sale au determinat-o să renunțe pentru o perioada la activitățile sale profesionale pentru a se dedică trup și suflet campaniilor de ajutorare pentru sinistrați.

Serenay Sarıkaya și-a amânat toate proiectele și s-a implicat într-o amplă campanie de ajutorare a sinistraților

Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița Serenay Sarikaya încă din anul 2014, când a jucat în serialul Yaman, în care a interpretat rolul principal alături de chipeșul actor Cagatay Ulusoy, care i-a devenit și iubit în perioada filmărilor.

De atunci Seranay s-a bucurat de multe alte succese în carieră și a devenit din ce în ce mai admirată și apreciată de publicul larg.

Citește și: Serenay Sarıkaya, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță în vacanță, alături de iubitul ei, Umut Evirgen!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Anul acesta a venit cu un nou proiect pentru frumoasa și talentata actrița Sereany Sarikaya. Aceasta a început să filmeze pentru serialul Aile, în care joacă alături de Kıvanç Tatlıtuğ. Zilele trecute, după producerea cumplitelor cutremure, îndrăgită actrița și colegii săi din echipa au decis să se retragă pentru o perioada de pe platourile de filmare pentru a se implică împreună în campaniile inițiate de autorități pentru ajutorarea sinistraților.

„Au trecut două zile lungi în disperare. Cuvintele sunt de prisos! Totul și-a pierdut sensul. Cu cât durerea și disperarea sunt mai mari, cu atât mânia este mai mare. Înțeleg... Așa mă simt și eu... Suntem cu toții atât de triști, obosiți și furioși. Când cineva nu poate face nimic, este surprins de unde să atace. Acum este momentul, mai mult că oricând, să fim uniți!”, a transmis

actrița Serenay Sarikaya, potrivit birsenaltuntas.com

Citește și: Pare urmărită de ghinion! Îndrăgita Serenay Sarikaya s-a despărțit de iubitul ei, după doar trei luni de relație!