El este noul iubit al celebrei Serenay Sarikaya! Frumoasa actriță l-a dat uitării pe Kerem Bursin și trăiește o nouă poveste de dragoste alături de un bărbat renumit!

,

Serenay Sarikaya l-a iubit cu patos pe îndrăgitul actor Kerem Bursin, însă destinul avea să le pregătească drumuri diferite. În prezent celebra actrița iubește din nou!


In articol:

Renumită actrița Serenay Sarikaya are doar 29 de ani și peste un deceniu de experiență în domeniul actoriei. Această a debutat pe platourile de filmare încă de la vârstă de 14 ani, când a jucat într-un film artistic.

Serenay Sarikaya iubește din nou! El este noul iubit al celebrei actrițe!

Telespectatorii din România au urmărit-o pe renumită Serenay Sarikaya pentru prima dată în anul 2014, când a jucat rolul principal în serialul Yaman, alături de chipesul Cagatay Ulusoy, care i-a devenit partener și în viață reală în acea perioada, nu numai pe platourile de filmare. Însă la scurt timp, cei doi s-au despărțit spre marea dezamăgire a publicului, dar au hotărât atunci să rămână buni prieteni pentru a putea continuă să joace mai departe împreună în serialul Yaman.

Serenay Sarikaya

Serenay Sarikaya, o actrita completa

[Sursa foto: Instagram Serenay Sarikaya]

După relația cu Cagatay Ulusoy, îndrăgită Serenay Sarikaya a încercat pe cât posibil să își păstreze în secret viață sentimentală, însă la un moment dat presă din Turcia a descoperit că această ar avea o relație cu unul dintre cei mai râvniți actori Kerem Bursin, care îi fusese partener pe platourile de filmare ale unui serial însă nici această relație nu a fost una de durata.

Citeste si: De ce s-a destramat cel mai indragit cuplu de actori din Turcia? Iata care a fost motivul despartirii dintre Serenay Sarikaya si Kerem Bursin!

Serenay Sarikaya

Serenay Sarikaya, una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia

[Sursa foto: Instagram Serenay Sarikaya]

Ulterior Serenay Sarikaya s-a temut să mai apară în public alături de colegi de breaslă și s-a dedicat o lungă perioada profesiei sale. De curând, presă din Turcia a lansat zvonul că Serenay Sarikaya ar avea o relație cu celebrul producător de film, Umut Evirgen, în vârstă de 32 de ani, vestit și pentru cluburile pe care le deține.

Deși inițial actrița n-a vrut să confirme sau să infirme aceste speculațîi, recent această a fost surprinsă la brațul lui Umut Evirgen, ieșind împreună de la un evenimen, semn că povestea lor de dragoste este cât se poate de reală. Potrivit milliyet.com.tr, cei doi au fost văzuți de reporterul unei emisiuni mondene din Turcia, căruia Umut Evirgen i-a cerut să nu îi filmeze. Reporterul l-a întrebat pe regizor dacă recunoaște că are o relație cu Serenay, iar răspunsul lui a fost afirmativ:  "Da, sunt indragostit de Serenay!" 

Serenay Sarikaya

Serenay Sarikaya este din nou indragostita

[Sursa foto: www.milliyet.com.tr]

Citeste si: Celebra actriță Serenay Sarikaya, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent fosta iubită a carismaticului actor Kerem Bursin!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cât câștigă cei mai cunoscuți actori turci pe fiecare episod filmat? Sumele sunt neașteptat de mari

Nicușor Dan se crede stăpân și le dă ordine procurorilor: Să urgenteze măsurile împotriva persoanelor care au organizat greva STB

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Celebra actriță Serenay Sarikaya, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent fosta iubită a carismaticului actor Kerem Bursin!

Hande Ercel si Kerem Bursin nu se mai ascund! Cei doi actori au fost surprinsi impreuna si par din ce in ce mai indragostiti!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies