La 24 de ani, milionar în America! Iată povestea uluitoare a unui tânăr român care și-a ridicat un imperiu la vârsta la care alții încă își mai caută drumul în viață! Expresia „Nu avem bani!” i-a marcat copilăria!

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 feb 2023, 01:16

La cei 24 de ani își manageriază singur propriile afaceri, conduce un bolid de peste 300 de mii de dolari și își construiește casa din vis într-un paradis! Iată povestea uluitoare a tânărului Sebastian Ghiorghiu! „Am crescut în sărăcie mare!”

La cei 24 de ani își manageriază singur propriile afaceri, conduce un Lamborghini de peste 300 de mii de dolari și își construiește casă din vis într-un paradis. Sebastian Ghiorghiu este românul care la o vârstă fragedă a cucerit America și care are deja o avere de opt milioane de dolari. Tânărul milionar de astăzi recunoaște că expresia „Nu avem bani!” i-a marcat copilăria, dar l-a și ambiționat enorm să muncească și să își

depășească mult condiția. Povestea lui de succes ține acum prima pagină a ziarelor nu de la noi, ci de peste Ocean.

La 24 de ani, milionar în America! Iată povestea uluitoare a unui tânăr român care și-a ridicat un imperiu la vârsta la care alții încă își mai caută drumul în viață

Sebastian Ghiorghiu s-a născut și a crescut în Statele Unite, alături de părinții săi, originari din România.

În prezent tânărul și familia lui locuiesc în Detroit. Părinții săi au plecat peste în America în anii '80, în speranța că vor avea o viață mai bună, dar nu le-a fost ușor să o ia de la început printre străini.

Este tânăr, bogat, cu opt milioane de dolari în cont și mai nou, toată America e cu ochii pe el. Sebastian Ghiorghiu este românul care după ce și-a ridicat un imperiu la doar 24 de ani,

când alții abia își află drumul în viață a ajuns în lumina reflectoarelor pe prima pagină a ziarelor de peste Ocean, cu o declarație care stârnește valuri.

„Orice bărbat ar trebui să dețină o mașină sport de lux până la 20 de ani! Deoarece 200 de mii de dolari reprezintă mărunțiș!”, este expresia care avea să-l facă și mai cunoscut pe tânărul milionar cu origini românești.

Tatăl lui Sebastian era muncitor pe șantier, iar mama lui era menajeră. Chiar dacă munceau de dimineață până seară, nu reușeau să-i acopere lui Sebastian și celor 3 frați mai mari, toate cerințele. Tânărul milionar de azi recunoaște că expresia "Nu avem bani" i-a marcat copilăria, dar l-a și ambiționat foarte mult să muncească și să-și depășească situația materială din trecut. A început să muncească de la 16 ani în diferite fast-food-uri, într-o spălătorie auto, a îngrijit bătrâni și a restaurat mobilă veche.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

„Mă cheamă Sebastian Ghiorghiu și am 24 de ani! Fac banii pe Internet! Sunt un creator de conținut pe YouTube și îmi place să mă plimb pe tot Globul! Vreau să văd de tot, vreau să mănânc de toate! Îmi iubesc familia și iubesc mașinile rapide! Și vreau să sfătuiesc pe toată lumea să lucreze mult!(...) Nu am obținut nimic din ce mi-am dorit (n.r. în copilărie). Este o situație foarte tristă, am crescut foarte sărac! Oricine dintre cei din România care ne privesc, știu să trăiască la un nivel mai jos decât nivelul din America, sub standardele de aici! Ei știu cum este! Am crescut în sărăcie mare, nu am avut parte de cadouri bune de Crăciun, nu am primit haine noi, de la firmele celebre! Când mergeam să mâncăm, ne luăm ceva foarte ieftin. Mama mea gătea mai mereu supă, supă cu tăiței și alte lucruri! Făcea mâncare în cantități mari să ne țină toată săptămâna! Așa că nu am obținut multe lucruri când eram un copil!”, a spus Sebastian.

Pentru Sebastian Ghiorghiu drumul către marele succes al vieții sale nu a fost foarte lung, însă cu siguranță a fost dificil și plin de sacrificii. Astăzi, tânărul milionar de origine română a investit în mai multe domenii și deține mai multe afaceri. Chiar dacă in prezent are tot ceea ce își dorește, nu uită de unde a plecat, tânărul știe că banii vin și pleacă, important e să nu te pierzi pe drumul propriului succes si sa încerci sa te menții sus. 

Poștărița cu ATV! Ea este femeia care deschide ușa dar și sufletele oamenilor din cel mai izolat sat din Apuseni!

Citește și: Kanal D, lider absolut de audiență, cu emisiunea de reportaje „Asta-i România!”

Citește și: Duminică, la "Asta-i România!", povestea celui mai tânăr milionar român din Statele Unite

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”