Tineri și milionari! Povestea uluitoare a celui mai tânăr milionar din România, care la nici 40 de ani și-a construit un imperiu la marginea Brașovului! „Am mâncat o perioadă lungă pâine cu ulei”

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 feb 2023, 00:53
asta-i romania Foto(4)

Orianda si Calin Donca, alaturi de cei cinci copii

Sursa: Captură KANAL D

Călin Donca se numără printre cei mai tineri milionari din România. Acesta are și o familie frumoasă și unită!

Este nevoie de curaj și de sacrificiu pentru a deveni bogat! O spune Călin Donca, unul dintre cei mai tineri milionari din România, care la nici 40 de ani și-a construit un imperiu la marginea Brașovului! N-a făcut-o singur, ci împreună cu soția lui, care i-a fost alături încă de la început! Acum cei doi trăiesc într-o vila care se învârte după soare, de peste un milion de euro și conduc bolizi de lux! Cea mai

mare avere însă sunt cei cinci copii pe care au vrut neapărat să îi crească singuri, fără bonă sau alt ajutor.

Tineri și milionari! Povestea celui mai tânăr milionar din România, care la nici 40 de ani și-a construit un imperiu

Echipa Asta-i România a făcut cunoștință cu Orianda și Călin Donca, milionarii care trăiesc într-o reședința de lux, o vila de un milion de euro, din inima

Brașovului. N-au nici 40 de ani împliniți dar au deja cinci copii și conduc o afacere profitabilă în domeniul energiei și dețin un adevărat parc auto, format din mașini extrem de scumpe, în valoare de peste două milioane de euro.

Citește și: La 24 de ani, milionar în America! Iată povestea uluitoare a unui tânăr român care și-a ridicat un imperiu la vârsta la care alții încă își mai caută drumul în viață! Expresia „Nu avem bani!” i-a marcat copilăria!

„Fiecare în această viață își alege ceea ce își dorește iar pentru ceea ce își dorește depune un efort sau altul! În cazul în care sunt persoane și se pot bucură de o viață la o mie de euro pe luna, bravo lor, pentru că nu e o competiție între noi! În cazul meu, partea proastă e că nu mă pot bucură la o mie de euro!”, a spus Călin Donca, in cadrul

unui interviu pentru emisiunea Asta-i Romania

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Nu și-au moștenit averea de la vreo mătușa bogată și nici n-au câștigat-o la loto, ci au muncit din greu amândoi, împreună pentru a-și depăși condiția de oameni modești, simpli, precum familiile în care s-au născut și au reușit. Au clădit împreună un adevărat imperiu, iar astăzi sunt în Top 500 cei mai bogați români.

Ora de vară 2023: Când se schimbă ora în România? Afl[ cum trebuie să fixăm ceasurile pe 26 martie

„Personal, întotdeauna am știut că voi fi bogat! De asta am și tras de multe ori peste limita umană obișnuită, deoarece am observat că diferența între atunci și acum e doar o chestiune de timp și cu cât muncești mai mult cu atât timpul este mai scurt! Spre deosebire de copiii noștri, noi nu provenim dintr-o familie bogată și cred că este un avantaj deoarece fiecare dintre noi ne-am bucurat de fiecare treaptă, de fiecare moment de bucurie, de succes, de prima mașină, a două mașină, a treia mașină, prima locuința în care am stat. Îmi amintesc chiar acum că în Brașov când am venit noi dormeam la început pe o saltea pentru că locația unde am închiriat echipamentul pe un deal, ne-a zis, vreți va dăm fără mobilier și câteva saltele! Așa am început noi în Brașov!”, a mai spus Călin Donca.

Citește și: Motivul pentru care primarul unei comune din Bacău a tăiat salariile angajaților cu până la 1.500 de lei: „Facem o economie”